sobna antena ko sobna antena. ja sam imao neku dosta skupu... ma nis bolje nije hvatala. svakako probaj nekako dovuc kabel sa vanjske antene u sobu. bit ces preporodjen.
jel imate kakav savjet za sobnu antenu. u zadnje vrijeme mi je slika katastrofa. (a nemam uticnicu za antenu u sobi). jel imate koji savjet kak da dobijem sliku. I jel su one antene koje ima kupit u king krosu za cca 50kn dobre?
hvala
sobna antena ko sobna antena. ja sam imao neku dosta skupu... ma nis bolje nije hvatala. svakako probaj nekako dovuc kabel sa vanjske antene u sobu. bit ces preporodjen.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Uzmi bakrene žice cc2metra i vuci po zidu iza TV i kada nađeš najbolji signal (na več nađenim programima) zakucaj ekser u zid i učvrsti žicu za njega.
Savjeti iz momačke sobe hehehe (nekad bilo sad se spominjalo) a radilo kao i neka sobna antena s pojačalom. Naravno prednost imaju kuće koje su izgrađene sa armaturom u deci.![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
on zivi u zgradi coece..
i to ne na vrhu.
@dj velja kaj su vec uveli struju u Vrbane?širite se vi brzo
jesu. i grade se nove zgrade za razliku od preckog koje je "past his best"
Ja sam isprobao par sobnih antena(na TV kartici) i kad uvidjeh da od toga nema sreće a i oči već počele bolit - trk u Chipoteku po vanjsku i nešto kabla pa na krov s njom,nisam ju učvrstio-samo leži na crijepu i slika je ko kabelska TV.Nema do vanjske.
Nema pravila za antene. Najbolje je posuditi isti tip antene od nekog i probati. U svakom slučaju, ako živiš u neboderu onda su male šanse da sobna antena ima dobar prijem. Cijela zgrada se ponaša ko Faradeyev kavez i guši signal.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Izvorno postao Sljaka
Dj_velja u neboderu![]()
![]()
![]()
![]()
Iance kaj nemate vi kabelsku ?
Mi na zapadu imamo to ipak
cekaj ti u cjelom stanu uopce nemas prikljucak za vanjsku antenu?
ako imas recimo u dnevnom boravku, onda bi se moglo slozit da se stog mjesta 'produzi' tebi u sobu, naravno uz pojacalo da i dalje signal bude jak na oba tv-a.
nema on to ... neznam bas puno ljudi koji to imaju , koriste & zadvovoljni su.Izvorno postao flOorKilla
mi imamo taj prikljucak (9 katova + kotlnvnica grada :d) i nismo to koristil ijerbo slika ne valja...
riblja kost + kabel = 50 tak kuna
okreneš prema sljemenu i nema od toga bolje antene za hrv. programe![]()
ma imam ja prikljucak, al u dnevnom boravku.Izvorno postao flOorKilla
sve je bilo u redu u sobi do jucer, kad sam nest prckao i trazio nove programe i to mi se desilo. sad imam rtl i hrt1 a slika na njima je vrlo losa
Od sobnih eventualno ak uspiješ pronać od Gorenja,kineske su daleko lošije.
a je li ti povučen priključak u tvoju sobu? kakva je slika u dnevnom boravku?Izvorno postao dj_velja
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
od gorenja sam ja imao. ona koja ne izgleda onak jeftino ko obicne nego puno bolje a tolko i kosta.
najbolje ti je da pokusas ono sto sam napisao
ma ja imam neku ludu
kada oču gledat hrt1,novu,z1,otv moram smanjiti pojačalo ili kaj već imam neki kotačić a kad oću gledat rtl,hrt2,analogni satelit onda moram pojačat
satelit jer je antena spojena u video rekorder on u satelit a on u tv
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Hvala bogu na DCM![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Dj velja a da nabrijes starce da ti za bozic kupe digitalni resiver i antenu neku za van?
dobis puno programa i super sliku uz to ... nije vise od 500 kn brijem
imam ja digitalnu antenu, al u dnevnom boravku.
@sljaka: nije mi povucen prikljucak u moju sobu, a u dnevnom boravku je antena od zgrade di je slika odlicna i satelit di je slika takodjer odlicna. (nemam dcm, nego bas svoj satelit).
brijem da cu kupit neku novu sobnu antenu, jer je ova stara prek 10 god, a ak to ne pomogne onda cu produzit kablovinje
bezveze ces bacit novce. radje stim novcima kupi odma antensko pojacalo, kabel i konektore i baci se na posao.Izvorno postao dj_velja
ili ako imas mogucnost da stavis novu antenu
Kupiš si riblju kost il dve i pričvrstiš na vrh zgrade pogledaš kako su okrenute ostale (od susjeda) pa okreneš tak i svoju, spustiš kabel do svog stana (izvana) i spojiš u tv, ne vidim puno mudrovanja oko toga, sa sobnom antenom ne možeš hvatat ku*ca kamoli tv- programIzvorno postao dj_velja
![]()
Seriously?
Bajice ja sa sobnom antenom quadro i tv-om starim 20god hvatam dobar signal ! Ali slusaj ovo moj stari ono zeli imati odlicne tv programe i on je uzeo 6 antena i zvao nekog lika da mu sve to sredi i slika je za 5 !!![]()
A što je tek moj stari radio......20 antena,svaka sa svojim pojačalom,sve je nekak spojio na jedan kabel i stavio na vrh zgrade i onda spustio do prizemlja(gdi ja živim jelte).Slika-odlična.
A još imamo i kabelsku i satelit lol-stari mi je TV frik.......
20 antena?![]()
![]()
Bookmarks