Mozda su ti nadogradili na WM2003, jer su iz nekog razloga mislili da ce to rijesiti problem *EG*
Mozda su ti nadogradili na WM2003, jer su iz nekog razloga mislili da ce to rijesiti problem *EG*
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ne, nije mi baterija riknula.
Stanje je ovakvo:
1. baterija je jos uvijek dobrra
2. ne radi kontakt za punjenje
3. nadogradili su mi neki novi software
i pitanje je sad gdje da ga odnesem na popravak?
s obzirom da je vec bio u 3 servisa bezuspjesno
ima li itko ideju?
upravo se i meni ista stvar desila na MPx220. Ustekam prvo USB kabel, prepozna mob ali ga ne puni. Stavim na ispravljac, nece, uzmem mamin od V300, nece.
Sad cu otici do emmezete gdje sam kupio pa traziti da mi daju iz reklamnog moba bateriju da vidim hoce li s njom raditi. Ne znam hoce li mi hard reset pomoci, ako je nesto oko softvera?
Nisam citao, ali nekima mozda pomogne. U svakom slucaju pogledajte, moze biti korisno.
How to fix your MPx200 when it will not charge....
Nadogradnjom softvera neces nista postici. A sumnjam da je baterija u pitanju.Izvorno postao tomios
Ja cu se posavjetovati s nekim inzenjerima, pa ako uspijem rijesit problem reci cu ti kako, ako slucajno ti uspijes javi mi, moze?!
ma mob je vec odnesen na servis.Izvorno postao Dany20
![]()
Bio je i meni na servisu i to u 3 servisa (ukljucujuci i Ram3 u Splitu) i nisu mi ga uspjeli popraviti ni u jednome.Izvorno postao tomios
Mobitel je trenutno na putu u Zagrebacki Ram3 i ako ga oni ne uspiju popraviti morat cu sam, a nadam se da ce mi u tome pomoci inzenjeri koje cu pitat za savjet i materijal, naravno.
GDJE SI GA ODNIO SA SERVIS? ako ti ga poprave javi mi sto je bilo, i koliko si morao platit ako si je istekla garancija?
Unaprijed zahvaljujem
ma moj je pod garancijom, imam ga tek 3mj. Odnio ga u Emmezetu, gdje sam i kupio, al je uvoznik, dakle i servis RAM3.Izvorno postao Dany20
Hmm, ono sto je demosthenes postao http://www.mobilegadgetnews.com/inde...showtopic=6080 cini mi se logican kvar. A ako nije ni osigurac..hmmm, ne znam onda. Jel postoje negdje service manuali za mpx220 / 200? Kao sto recimo imam za V300 od a do z?
Bookmarks