Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 5 od 5

Hybrid View

Ivica
    Guest

Arrow Nokia game 2003

Majstori, jel' igrao tko Nokia game 2002, ako da kakva je bila igra i u čemu je fora, još me zanima moraš li imati Nokia mobač ak' želiš igrati?
    Nokia game 2003 počinje za 172 dana!
    Tko misli igrati vrijeme je da se prijavi!

Hardcore forumaš Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    t630
    Operater
    HTmobajl
    Godina
    22
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam se bio prijavio i odmah sam odustao!totalno sranje.ti si neki frajer u glazbenoj industriji i skupljaš bodove sklapanjem ugovora(ti si kao neki menađer)...uglavnom,sve je napravljeno u flashu,tako da je učitavanje očajno sporo i telefonski račun bi mi sigurno prešo 2 soma kuna!ako ove godine bude neš drugačije,igrat ću!
    bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.

Ivica
    Guest
    Aha, OK tnx gIK!

Forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2003
    Mobitel
    N-Gage, 3650
    Operater
    ViP
    Bodovi
    15.483
    Nivo
    30
    Bodovi: 15.483, Nivo: 30
    Bodovi: 15.483, Nivo: 30
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam igrao i to na Dial-up-u i mogu ti reci da nije bilo vecih trzavica kako neko rece. A ako je bilo zastoja morate razumjeti da je u igri bilo 1 MILIJUN igraca iz cijele EUROPE pa sad zamisli kad se svi spoje.

Cilje igre ili ti bit se sastojao od neke vrste (nazovimo to tako) dionica raznih glazbenih djelatnosti. Bacala se svaki dan kocka i na osnovu broja se odredjivalo koja grana glazbene industrije napreduje a koja pada. A da bi kupio dionice koje rastu morao si putovati u virtualnom svijetu sa dnevno odredjenim brojem koraka. Na kraju svi koji su nesto zaradili usli su u finale gdje su se igrale igre spretnosti i logike za koje si dobivao bodove i napredovao na ljestvici tvoje zemlje . U finale smo usli nas 80 iz hrvatske te nas je 50 dobilo 3650 . Racun za period igre mi je bio 420 Kn ali sam surfao ne samo po igri nego kao i inace + telefon dakle negdje oko 200 Kn za Nokiu 3650 COOL HA....

Ove godine ce biti takodjer nova igra ali pozurite sa prijavama jer lani je pocetkom 11 mj. prestalo se sa zaprimanjem prijava jer mjesta ima samo za 1.000.000 LOL igraca a u EUROPI ih ima masuuu ostalo ih lani van igre 250.000

U svako slucaju isplati se

A takvih stvari ima i kod nas :
    Ja sam nedavno dobio 7650 na igri Jamnice Juicy , a jos vam je u tijeku i TWIX nagradna igra za Nokiu 3650 pa pozurite
    www.terracro.com

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27
  2. Download uputstava za Nokia telefone
    By Downloader in forum Nokia
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 26-12-2004, 11:40
  3. nokia game