Jel mi može netko reći u kojem formatu mora biti video na PSP-u i di da ga pohranim na PSP, odnosno, trebam li napraviti neki poseban folder za to?
Jel mi može netko reći u kojem formatu mora biti video na PSP-u i di da ga pohranim na PSP, odnosno, trebam li napraviti neki poseban folder za to?
Bom Chicka WahWah
skini se ovdje convertor....
http://www.pspvideo9.com/
Filmići u standardnom MPEG4 formatu moraju se zvati M4Vxxxxx.mp4 (pri čemu xxxxx predstavlja bilo koji niz brojki) i idu u folder 101MNV01, dok se filmići u AVC formatu moraju zvati MAQxxxxx.MP4 i idu u folder 101ANV01. Oba foldera moraju biti u folderu MP_ROOT koji treba biti u osnovnom folderu memory sticka (tzv. 'root')
Zadnji uredio muras : 05-02-2006 u 13:24
.....cute but psycho.....
A jel se treba instalirati kakav program na PSP ili samo instaliram konverter na PC, konvertiram filmove i te filmove prebacim na PSP, odnosno on će ih prepoznati?
Bom Chicka WahWah
na psp netrebaš ništa stavljat,za konvertiranje i prebacivanje na psp preporučam: PSP Movie Creator
Jel imaš neki link da ga skinem?
Bom Chicka WahWah
use google...
.....cute but psycho.....
To je ovaj trial version, jelda? A kak da skinem puno verziju ili ubacim šifru, a ne da mi bude ograničeno konvertanje ili kaj već...
I još jedno pitanjce...kak da fotku postavim za pozadinu na PSP-u?
Bom Chicka WahWah
klikni na fotku i imaš opciju pozadine...ili oni na settings ,display i tamo ubaci fotku...vrlo jednostavno
Bum još malo pogledao, očito sam previdio...
Bom Chicka WahWah
Bookmarks