Fileovi se nevide kada odspojim kabel!
Firmware je R1N035. Jel to dobro ili loše?
Fileovi se nevide kada odspojim kabel!
Firmware je R1N035. Jel to dobro ili loše?
Evo iz mog posta u drugom threaduIzvorno postao Mate_Balota
Prije 2-3 dana je izasao novi firmware R1AA008 za W800/K750 kojemu je glavni ispravak problemi sa MS Duo karticama. Popravlja onu jako poznatu gresku kad snimite mp3 na memory stick i otkopcate USB kabel, svi fileovi nestanu.
Ima joj jedno rjesenje za to. Ako vam nestanu svi fileovi kad otkopcate kabel, restartajte PC, i spojite ponovo kabel. Svi fileovi bi trebali biti ponovo tu.
iPhone 5s 16 GB
Hvala na savjetu.
![]()
Društvo,hvala na pomoći.Napravio sam onu deinstalaciju u Device manageru i RADI!!!!Izvorno postao imatic
Napunio sam karticu mp3-cama i pazi,niti jedne nema u mobitelu!Čak niti onih koje sam prebacio prije s Nokije 6630.Pokušao sam staviti novi firmware,ali skidanje programa traje 9h,33min.Kako sada vratiti mp3 na karticu?U biti gdje su ako nisu na kartici?
Da, to ti je bug koji je ispravljen zadnjim firmwareom koji bi trebao staviti. Ili idi kod nekoga tko ima ADSL ili pricakaj sa tim svojim modemom (ne znam kako tako dugo, kad sam ja Neru skidao oko 3 sata oko30 MB)Izvorno postao Mobyy
Probaj ponovo odspojiti kabel, restartaj kompjuter i ponovo prikopcaj kabel. Meni je to radilo dok nisam stavio novi firmware
iPhone 5s 16 GB
Meni pali sljedeća metoda:Izvorno postao imatic
Ne ubacujem 150 pjesama odjednom,nego 20 po 20. Tako ako neke nestanu nemoram sve ponavljat.
Što se nestajanja tiće,meni se to ne događa uvjek!
U 75% slučajeva mi svi fileovi ostanu na kartici.
Ja,npr. ubacim 20-ak pjesama i čim je kopiranje gotovo odspojim kabel. Ako su fileovi unutra ponovno spojim kabel i nastavim sa prijenosom.
Eto,meni ti pali,a za vas ostale neznam. Probajte.
![]()
Bookmarks