Dobro je sve, to je drugi i laksi nacin, ja sam uvijek radio preko Device Managera
Nadam se da ce mu uspjeti![]()
Dobro je sve, to je drugi i laksi nacin, ja sam uvijek radio preko Device Managera
Nadam se da ce mu uspjeti![]()
iPhone 5s 16 GB
di si stavljao mp3-ce na karticu? nemoj u onaj mp3 folder, nego odi u MSSEMC - MEDIA FILES - AUDIO i tamo ih prebaci... možeš čak i u Audio folderu kreirat svoje foldere i tamo ih stavljat... a ako oćeš stavljat u memoriju telefona treba ti SE file manager...
mislim da je ova tema ipak bila uzalud... odlucio je prodat mob...
eto, a ja se bas toliko trudio![]()
iPhone 5s 16 GB
a dobro, možda neko još zaluta na ovu temu s istim problemom, pa mu pomogne, a ja mislim da je ovo zrelo za "pod ključ"
zABORAVIH NAPISATI,U BITI,MOBITEL MI JE POKAZIVAO DA NEMA NIŠTA DOK JE BIO SPOJEN NA pc.čIM SAM GA ODSPOJIO,IMAO JE SVE FILEOVE KOJE SAM KOPIRAO U NJEGA.
Kažite mi još koliko baterija drži?Evo meni 2 dana i ostala je na 24%.Derao sam ga maksimala,ima stalno uključen BT,mp3 su na maksimumu pojačani uz uključen Mega bas.
Da, kad je spojen kabelom, ne vide se fileovi na Memory sticku, i to je normalno i na svakom K750/W800/D750Izvorno postao Mobyy
Sto se tice baterije meni oko 2-3 dana, sa bluetoothom, igrama i oko 1-1,5 sata razgovora i 10-20 poruka
iPhone 5s 16 GB
eto ja ga imam svega par dana... i nakon prvog punjenja trajala je 2 dana s tim da sam ga stvarno trošio na bluetooth, mp3, video, kameru, igrice i ostale gluposti... što se tiče baterije svaka pohvala!
Ma znam,ali to nije neki uspjeh-dva dana.Pazi,meni je na 6630,koji je smartphone baterija trajala po 1,5-2 dana.Drži li mu baterija duže od 2 dana?
Imate li vi škripanje onoga zatvarača leće kamere?Meni je za pop***iti.
pa ne znam baš... sigurno da traje dulje od dva dana, ako je meni tolko trajala sa fakat danonoćnim korištenjem... a što se tiče onaj poklopac objektiva, da, i meni se mrda... al ne obraćam pažnju na to... i, oćeš zadržat mob ili?
Izvorno postao marke
Nisam siguran.Brijem na Smart Nokije,iako sam se ugodno iznenadio u ovom SE 750.Mislio sam ga prodati za 2500kn,ali sad je jedan ponudio svoj za 1900,a ja ne mislim ići toliko nisko.Mob sam platio oko 500eura,pa je glupo davati ga za 200.
Ej,čovječe,nabrijao sam ga mp3-cama i na equelizeru namjestio sve na gornje granice.Sada mjuza rastura kuću!Čuje se fakat jače nego kod 6630,a sa slušalicama dođe kvaliteta kao da slušam preko nekog boljeg MP3 playera.Bas je super,reprodukcija bez zamjerki.
da, pa to je jedna od jačih strana mobitela
a to i tražim.Znači,mjuza,kamera,e-mail i dobar spremnik sms.Naravno i povezivanje.
Malo me razočarao diktafon jer se skoro pa niti ne čuje preko zvučnika.Isto kao i početna melodija nekon što utipkaš PIN,ili kad stisneš Glasovno biranje kaže-nakon bipa počnite govoriti.A tog bipa od nikud!
ako prisloniš uho na ovaj "sporedni zvučnik", znači ovaj iznad ekrana, čut ćeš taj bip...
Ah,zo.
E,sori ako ti nekad postavim nebulozna pitanja.Meni je to sve novo.Recimo,Nokia kad biraš glasom pusti dosta jak bip kojeg čuješ i na 5m,pa mi je ovo sa SE malo smiješno.
Inače,mjerio sam,batka drži do 3 dana,ali mesarenja po mobitelu.Ne štedim ga ni malo.
pa kaj ti to nije dosta? meni je to čist ok! pogotovo ak ga tolko "gnjaviš"... I nema beda, ti samo pitaj šta trebaš... zato i postoje forumi da se pomogne...
Bookmarks