a ja mislio da imas za cugu. ******, vise srece drugi put
nego ono o nacionalizmu ti nije trebalo. prica se o sportu
a ja mislio da imas za cugu. ******, vise srece drugi put
nego ono o nacionalizmu ti nije trebalo. prica se o sportu
dobar grah daleko se čuje
Kad je tako,ajd da izaberemo i mi na forumu idealnih 11 sa svetskog prvenstva.Hocete li?Izvorno postao KaKaV NeReD
kad vec nisu portugalci onda ajde talijani onda iako su francuzi daleko bolje igrali,po meni![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
da pogodima mala, c.ronaldo ti je naj igrač ili možda nesta??
užasno mi je žao što su žabari dobili krumpaju se cijelo vrijeme,ali kaj češ,ista fora kao sa Grčkom na europskom....
ali drago mi je da je zizou opizdio onog papka i otišao u povijst uzdignute glave![]()
najbolji igrac mi je ronaldinho (neznam kak se pise) zidane,nessi, i da c ronaldoto je nesprrtsko ponasanje sta ga je udario glavom,a sve se vise manje ne vrti vise oko nogometa i sporta nego love
zao mi je sta nisam bila doma da vidim kak ga je zviznuo,volim kad se soraju an tekmi![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
http://widelec.org/zidane.html
udrite materacija!!!!
![]()
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
jel to onaj što su mu zubi u zaleđu?Izvorno postao mala
![]()
Zadnji uredio zerobravo : 10-07-2006 u 22:13
Izvorno postao zerobravo
da,od njega nismo trebali strahovat jer je stalno u zaledu zbog zubeka
al dobro igra,sta je je,jedino se na ovom svjetskom nije bas pokazao![]()
Bookmarks