e šteta, žabari........ trebala je kolonija ovo dobit.
e šteta, žabari........ trebala je kolonija ovo dobit.
steta steta steta...
sramota . velika sramota .
![]()
![]()
![]()
E ovi usrani TALIJANI!!!!!
neka pati koga smeta...lalala![]()
Kako ga Zidane glavom udari![]()
Mogu mislit sta mu je rekao![]()
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
eto...pobjedili moji talijani
sad idem festat!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
žabarčine dobile...užas, pjetlići bili očito bolji......ma nek se vesele. Jedino me zanima šta je onaj smrad žabarski reko caru da je tak popizdio, jedino mi drago da su i Talijanski navijači fućkali svojima, jedino tralalallala niš ne kuži.
meni je isto krivo što su talijani dobili... Najviše mi žao Zidana i onog trenutka slabosti... Svi kritiziraju sad njega, a ko zna šta mu je ovaj opsovao. I Bog i vrag bi tak reagirao...
mozete pricati sta god hoceteali kakav je zidane igrac ako se da ispizdit od nekog igraca tako???ah...
ma![]()
![]()
nego...ja ne razumijem zasto nasi decki ne vole talijane????opcenito...
zato sto su zgodniji,zabavniji,romanticniji...???zasto???to mi nikako nije jasnoja ih obozavam i mislim da su BOGOVI
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
potpisujem sve ovo gore, al mene bilo strah napisat govna žabarska, da ne bi bilo nisam znao......... i zidan je car, također potpisujem, jedan od rijetkih koji nije iz kolonijeIzvorno postao tomo
![]()
Bookmarks