i kod nas u PZ, svi u dresovima, vani u autima.... joj jedva cekam, jos samo 3 sataaaaaaIzvorno postao fly_nan
i kod nas u PZ, svi u dresovima, vani u autima.... joj jedva cekam, jos samo 3 sataaaaaaIzvorno postao fly_nan
iPhone 5s 16 GB
daj malo konkretnije; gdje se gleda, saloon, deža, zrinski, pub? jel se penje stoka po semaforima? jle ima puno tablica 123-X-456 il su uglavnom lokalni? fali mi malo to......... ovo mi je 1. SP da sam u ZG ostao......Izvorno postao imatic
instaliraj se u neki od zgb kafića....![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
samo da se nadovezem na sve vas..
mene od ranog jutra prati osjecaj i odzvanja mi u glavi "Kuca za nju, jako voliii, moju Hrvatsku srce mojeeee!!"
nisam se vec dugo izvristala onako posteno, da izgubim glas..
tako bih htjela urlikati veceras..
od srece!
ajmo svi zajedno: Kuca za nju jako voli, moju Hrvatsku srce moje!!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
gleda se svagdje, al ja jos ne znam gdje cemo gledati, idem oko pola 9 van pa cemo naci mjesto. Ma uglavnom PZ tablice, zastave na haubama, na retrovizorima...Izvorno postao zerobravo
iPhone 5s 16 GB
ide se u kafic sa drustvom
dabogda se kukavice francuzi udavili u kroasanima svi odreda
nemogu pobjedit jadnu svicarsku
ovo nema nigdje , ti papci su izgubili svaki rat u koji su isli , i uvjek se na kraju izđibere da budu pobjednici
prvi svjetski rat drugi svjetski rat ,UVIJEK
tak ce i sad bit , ako nista , ak i budu zadnji u grupi , togo i koreja ce odustat od natjecanja zbog stovanja boga vjetra il tak nesto
mrzim francuze![]()
tebi je lako kada te vole
sada te mnogi za ljubav mole
al znaj ti dobro doći će dan kada ćes ostati sama
13.06 (na moj rođendan) je repka igrala 2 puta i oba puta jako loše, dobio nas ekvador 1:0 i sa švicom smo igrali 0:0 na Ep-u!
pa nadam se da će TREĆA SREĆA proradit danas!![]()
jedva čekam!![]()
BadBlueBoysi,Torcida,Armada,Kohorta i ostali, danas smo SVI JEDNO,danas zivimo za Hrvatsku i Hrvatski nogomet i nas ponos. Ajmo! alealealealeeeeee
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Bookmarks