da...slazem se...ali neka neka...budu oni jos dali gol...znam jaima jos 20 minuta...puno je to...
da...slazem se...ali neka neka...budu oni jos dali gol...znam jaima jos 20 minuta...puno je to...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
malo sam se pozurila...nema veze...budu oni dali
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
nemate pojma , ja stavio x1 na koreju
i tako i bi ; korea - togo 2 1
mogo sam i 1 stavit , al bolje se ne igrat tak
Zadnji uredio Ljubav : 13-06-2006 u 16:58
tebi je lako kada te vole
sada te mnogi za ljubav mole
al znaj ti dobro doći će dan kada ćes ostati sama
ne znam sto bi uradila vasa reprezentacija bice tesko veceras navijam za hrvatsku stiskam palceve,napred hrvatska!!!!![]()
![]()
Get rich or die tryin.....
grad je nabrijan. ljudi su se okitili rekvizitima i osjeća se pozitivna vibra. to me veseli![]()
![]()
![]()
ludiloooo!!!!!
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
i kod nas u PZ, svi u dresovima, vani u autima.... joj jedva cekam, jos samo 3 sataaaaaaIzvorno postao fly_nan
iPhone 5s 16 GB
daj malo konkretnije; gdje se gleda, saloon, deža, zrinski, pub? jel se penje stoka po semaforima? jle ima puno tablica 123-X-456 il su uglavnom lokalni? fali mi malo to......... ovo mi je 1. SP da sam u ZG ostao......Izvorno postao imatic
svi smo mi hrvati............... D; to careIzvorno postao smea
![]()
kat sve je puno ljudi po ulicama , svi se nekam muvaju , u dresovima ..
sad cu i ja obuc svoj dres nase repke
makar sam mado hehe![]()
tebi je lako kada te vole
sada te mnogi za ljubav mole
al znaj ti dobro doći će dan kada ćes ostati sama
posto moja reprezentacija ne ide na mundijal navijam za hrvatsku,dobro ste igrali moralni pobednik je hrvatska za mene ne brazil.Izvorno postao zerobravo
![]()
![]()
Get rich or die tryin.....
Bookmarks