Izvorno postao Ljubav
seljačino!!!!!!!!!!!
ajmo Hrvatska!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3:1 za nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...ništa mi neće ovi dan pokvarit...
...nikakvi crnjaci ni ružne stvari...
Izvorno postao Ljubav
seljačino!!!!!!!!!!!
ajmo Hrvatska!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3:1 za nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...ništa mi neće ovi dan pokvarit...
...nikakvi crnjaci ni ružne stvari...
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Mi jednostavno previše očekujemo od naših nogometaša... malo je sve to prenapuhano...
Možemo biti sretni ako izvučemo nerješeno protiv Brazila ili neki lakši poraz... Iskreno, nadam se da će biti nerješeno, jer nemamo neke šanse da pobjedimo Brazil...
Česi su me naka dobri, jedino kaj im se ozlijedi jučer Koller... Al je Rosicky zabio gol i pol...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ma dajte ljudi nemojte mi kvarit doživljaj!!!!Izvorno postao Ićo
ja sam inače veliki optimist po prirodi ali ne znam zašto, imam neki jaki osjećaj da ćemo odigrat odlično protiv Brazila! ljudi su najjači ali nismo ni mi za bacit!
Ajmo Hrvatska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
ićo, podržavam ovo tvoje, sve je to ok, al znaš ono jedno "lopta je okrugla", i protivnika nikako ne treba podcjenit. istina da brazilci ne podcjenjuju nikog, al opet stoji ono, lopta je okrugla. sjeti se šveda i T&T(one 2 državeIzvorno postao Ićo
) nekidan. nikad ne reci nikad. sve je moguće. nitko nije savršen, samo treba vjerovat u sebe.
koeficient 1,6 na brazil , stavljam stan na njih
makar nije otplacen jos , pod hipotekom, ne je*e me
![]()
hehe zezem se.Kao sto vec rekoh , nasa nada je remi s Japanom i pobjeda protiv soccerosa.
Nemojte bit naivni ko neki ovdje![]()
tebi je lako kada te vole
sada te mnogi za ljubav mole
al znaj ti dobro doći će dan kada ćes ostati sama
pa nećemo se vrijeđat............ jel tako......... ako je netko naivan i glup, ne znači da hrvatska ne može pobijedit.........Izvorno postao Ljubav
al volio bi samo jedno, kakvi smo takvi smo, pobjeđujemo velike, a gubimo od malih..... samo da dobijemo te brazilce, ma nek izgobimo dalje i vratimo se kući, al da dokažemo da su i oni pobjedivi.... 72 godine autoriteta nije malo... al moguće je.......
a kog ja vrijedam , šefe?
čak nisam reko ni da je netko glup , evo , sam si to reko.
da bi reč rekel ...
![]()
My moto is : keep it real!
nasa igra je da se branimo protiv Brazila , kolko sam ja skuzio . cvrsta obrana , i onda nesto napravit prek brzog Olića.Nesto kao protiv Španjolske.
e sad sta ..
em se olić ozljedio
em je Brazil bolji od Španjolaca za klasu.
tebi je lako kada te vole
sada te mnogi za ljubav mole
al znaj ti dobro doći će dan kada ćes ostati sama
ovo drugoIzvorno postao zvijerka
![]()
![]()
![]()
ovo treće ako bude ja![]()
![]()
sve skupa za tebe![]()
![]()
![]()