Uopće nije stvar u tome...
Jbt,ja stavio vaseg coveka u svoj idealan tim i vi se sada ljutite na mene... pitam se za koga bi vi navijali kada bi igrali takvu utakmicu Srbija i Grcka??? Ja sam bar bio iskren i rekao vam ono sto sam osecao.Australija igra bolji fudbal i navijao sam da oni prodju.Ljudi i kod neresenog rezultata su vas napadali i igrali svoju igru,napadali su i Brazil... protiv Brazila su igrali sa njihovim (na ovom SP) najboljim igracem Kejhilom koji je imao zuti karton,nisu kalkulisali... a pogledajte vas,(pre)srecno ste poveli 2:1 i odmah Olic van,zatvaraj se koliko moze,opalili bunkericu.... (ne samo vi,i mi smo takvi)... eto u tome je razlika izmedju malih i velikih ekipa.Velika ekipa ima svoju igru,a ovo sto smo igrali mi i vi na svetskom je smesno,hteli vi to priznati ili ne!!!!
Uopće nije stvar u tome...
aha i ja bi kezmana.....a lol nes ti..uglavnom sestkovic je mashala izbornik![]()
smola![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
hehe jay lijepo si okinuo listić![]()
a s kolko je žiutih kartona ovaj jedan naš igral? (nemrem se zmisliti imena bil sam pijan jučer)Izvorno postao kinfa
i onda na kraju je još neke sral sucu pa mu je ovaj dal crvenoga... lol
ma apsolutno da sam i ja bio ponosan, pa čuj, nije išlo, bilo j egrešaka, sve u svemu, nije dobro, la taj ponos koji vlada, je ipak nešto drugo, nešto treće..... i kad gube, mi smo i dalje vjerni. mali jesmo, al vidi se da su nam i navijači daleko najjači. reakcije dan poslje(euforije); idemo dalje! i to je sve, nema beskorisnih i suvislih komentara, pljuvanja, eventualno koja kritika, tipa, da je bilo...... al nije, i nema se tu šta reć, nego, idemo dalje.Izvorno postao tomo
di dalje....Izvorno postao zerobravo
kvragu... koliko malo nam je trebalo jučer??!! e to je ono najgore... što smo spušili za milimikronanometar
![]()
![]()
![]()
EP je za 2 godine, kvalifikacije su u 10. mjesecu, odmora je malo....Izvorno postao fly_nan
Nezelim pljuvat, ali imali smo sansu i te kakvu. Ne mi moramo zajebat stvar.
Tomas njemu bi ruke slomio, skace i ruke dize u zrak. Sta ti imaju ruke raditi u zraku..
Ma sve u svemu imali smo sansu da se drzimo i grizemo protivnika i da ga de koncetriramo ali ne nista od toga. Dali smo ze pritiskat od guranja i fauliranja.
Ma nijemi ni zao sta idemo ca.....![]()
Btw. ovo je znak za u buduce da trebamo bolji izbor mladezi i kulture. Ovo prvenstvo je dokazalo da smo puni ponosa isli u kavez sa nimnalo pameti u glavi....
ma...
ja sam toliko tužna... jučer samo kaj nisam crninu iz ormara izvukla.
Mislim da je tu skoro sve receno, doduse nie receno direktno al svi cete skuziti gdoj je kriv;
http://www.tportal.hr/sp2006/default...ner.asp?id=533
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
A LOL.... aj napravi karmineIzvorno postao fly_nan
))
![]()
ma samo da je umjesto nike stavio modrica mislim da bi bilo bolje. pa one je u 15-20 min pucao 3 puta po golu. takav igrac treba bit poluspica,igrac koji moze trcat i uvijek trazi loptu i kojega nije sram opalit s 20 m. dao bog da ovaj kranjcar ode negdje van, jer ga vise nemogu gledat u nasim novinama, najveci hrvatski talent!!! ma da mi je samo znat ko je to procijeno da je on buducnost naseg nogometa. sramota!
Izvorno postao ExCenTric
ja stvarno ne kuzim zasto su svi tako nabrijani na tog kranjcara...iskreno po nicem ne odudara od igre cijele repke...ni bolji ni losiji...ako smijem primjetiti![]()
istina. jucer su svi igrali za hurac. ali da prso mora ic u obranu spasavat gol, a da ovaj mangup ceka na centru, mislim nemam rijeci vise
Izvorno postao ExCenTric
nije da sam neki expert...ali...jucer su svi bili ko bez glave,igrali u toboz novoj formaciji i nitko nije imao svoje mjesto...a prso on jednostavno ima srce i igra sveee,on stize svud..ja bi recimo onog klasnica katapultirala iz reprezentacije...zabija u maticnom klubu dva po utakmici a kad igra za reprezentaciju ko da prvi put dobije loptu u noge...
ma sve bi ja to potirala u kamenolom maloIzvorno postao jana
)))
...daj, zbog koga... zbog tih "neć reć šta"... i šta da su i prošli, baš bi imali neke šanse s Talijanima, poslije onakve igre s Japanom a bome i Australijom... ma niškoristi su ti naši igrači, a uspjeh iz `98 se neće duuuuugo ponoviti...Izvorno postao fly_nan
Prso ce bit sretan kad se vrati u Glasgow![]()
Kao sta rekoh, neki su takve gluposti radili i bili pozicirani ko muhe bez glave.
Da ga hebes, samo tri igraca bi tao 4 ostalima bi za kaznu dao prst bog zna di...
Samo da kazem imamo puno mladih koji zive vani i treniraju nogomet...
Ako su nasi izbornici za talentima tako lakomi za parama onda se mozemo pokupiti ca. Sry ako idem u OFF....![]()
ma ja neznam kaj je ovaj klasnić radio u repki....ma daj......
pazi pripreme i on mora po radnu dozvolu..mislim kaj radi..pa igra u werderu i to je bilo tak hitno...ma jooj jedva natuca hrvatski...pa mađari i onaj đošua kenedi bolje pričaju nego on....
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
nesto je sasvim drugo zabijati i igrati za klub, i za repku. u klubu si cjele godine, treniras svaki dan, utakmice svaki tjedan, suigrace znas ko mali prst...
repka se skupi, odigraju par pripremnih utakmica i to je to. neke reprezentaciju uspiju pronaci nekakav sklad u momcadi, neke ne.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ista stvar je i sa prsom.
sta je on napravio na ovom svjetskom prvenstvu?
malo ga previse uzdizu. cim dobije loptu,vec komentator vice da je gol...ma nema pojma.
sta nije cico zvao da silvu u repku,pa stavio njega i olica u napad.
na ovom svj. prvenstvu se pokazao pletikosa,niko kovac,nesto malo kranjcar i robert kovac,ostali su banana![]()
jebeš našu repku nisu ni trunku zaslužili da idu dalje... im se spreseravaju kak oni znaju igrati ovo ono, im nemreju jedan jedini normalni gol zabiti... zbilja sam se nadal da ćemo izgubiti jer bi mi poludel slušati na radiu cicu kak je on dobro streniral svoje igrače (posebno njegovoga sinčića koji opće nezna igrati), kak imaju dobru taktiku i to... cico opće nije dobar trener on bi sam trebal znati koji igrač dobro igra, ko srednje, a ko loše... a niko je među najlošijima...žalosno je to, mi hrvati mislimo "bili smo treći ´98 sad isto moramo" a ***** ovo im se obilo o glavu... za 4 godine budemo vidjeli kaj bude... ak cico prejde s mjesta trenera vjerujem da budemo prešli 1.krug, barem... kad bi se čiro vratil... e to su bila vremena
![]()
ja mislim da je prso zavrijedil repku. pa jeste vidli kolko taj covjek trci. pa vise je u obrani nek u napadu. tome nije on kriv. on sam vidi da si mora ic sam po loptu natrag i spasavat lopte. kaj se tice klasnica, mislim da je on dobar napadac, ali on jednostavno se nemoze uklopit u nas nogomet.on je po meni cista spica, znaci igrac koji zna samo igrat u sesnaestercu,i on se nezna bas vracat po loptu, nek samo ceka.da imamo nekakvu poluspicu da hrani nase napadace vjerujem da bi bilo puno vise udaraca od nasih napadaca.
i jos samo zaboravil nesto. pljuvat cu kranjcara(citaj NIKO=NITKO=NIŠTA) kad god stignem. od pocetka priprema sam govoril da nam je on igrac manje, i sad je i on sam to dokazal.ova sad zadnja njegova izjava da ce se izgleda stvarno ostavit nogometa mu je najpametnija ideja.bolje da otide sam, nek da ga mediji i cijela nogometna nacija ubije u mozak. on je debeli svinja, ali mora mu se nesto priznat. on to nije postao zbog sebe, nek zbog drugih
Zadnji uredio ExCenTric : 23-06-2006 u 21:43
Bookmarks