To ti je tako,nije problem.Reci mi kakva su ti iskustva sto se tice M65.Izvorno postao Gargamell
evo podigo ja danas gore navedenog sa servisa gdje su mi rekli da su promijenili i mapirali softver - mapirali?! šta je to?!
i nije mi jasno zašto me, kada nariktam rođendan za određeni datum, mob obavještava dan prije tog datuma, ali ne i na točno taj dan - sad ne znam jel ja nemrem nać tu opciju ili u čem je problem, al ovo nema smisla! thanx!
To ti je tako,nije problem.Reci mi kakva su ti iskustva sto se tice M65.Izvorno postao Gargamell
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
zasad sjajna-to mi je bio mobitel snova i moro sam si ga nabavit kad-tad! uglavnom obožavam to što je čvrst i tvrd ko cigla, dakle nema škripanja kad ga onak muški stisneš kao kod većine ostalih mobova, a i kvalitetno je složen; ima ogroman ekran tak da je sve vrlo pregledno; kamera je za svoju klasu super, al meni ona nikad nije ni bila neš posebno bitna; tipke su malo uske al navikneš se, i puno su mekše od npr. C60-ice; ima vrlo detaljan organizator i adresar; ovaj moj ima odličan tvrdi i precizni joystick, za razliku od nekih primjeraka koje sam isprobavao po dućanima; jedino mi se čini da baterija malo prekratko traje (2-3 dana), pa sam isključio irdu, GPRS i dinam. svjetla, te osvjetljenje smanjio na nekih 70-80%, pa ću vidjet kolko će sad trajat! sve u svemu -> :-)
Za rođendan te podsjeća dan prije da ne zaboraviš kupiti poklon![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
da, sam kaj cu kupit poklon i do drugog dana zaboravit i na njega i na rođendan! :-)Izvorno postao Sljaka
Hvala na informacijama,i prije sam planirao uzeti m65 ali nisam bio siguran sto se tice tipki i joystika.Dali ti je srednji red tipki osvjetljen(onaj crni)?
Znate li mogu li se kupit posebno ovi dijelovi za M65, meni bi trebao ovaj kao zastitni sivi oklop okolo (neznam tocno od kojega je materijala napravljen) i zastitne gumice za kameru i ovaj port dole. Sve mi se pogubilo, a ovaj mi se oklop sastrugo : |
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
Pa jel nije "oklop" metalni??
to meni treba za cx-a te gumice dobre su. samo uspređivaš plastiku na c60 i m65 :-)
imaš onu štopericu
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
to za rođendan bi ti trebala biti dodatna opcija kod adresara (ako pod adresar to namjestas) gdje iskljucis opciju "dan prije" ili tako nesto...
maraschino - PTICICA
evo ljudi ipak ovo s rođendanom nije propust - naime kad te podsjeti, kaj god da stisneš, pita te dal oćeš i da te za 24h (tj. na pravi datum) ponovno podsjeti! -> tek sad sam to skužio!
:-))))
Bookmarks