Da li te mape rade za navigaciju preko GPS-a? Ja sam skinuo nekoliko mapa sa torrenta ali ih ne mogu pokrenuti u navigaciji, a neke nemogu ni prebaciti na mob.Izvorno postao wasx
Da li te mape rade za navigaciju preko GPS-a? Ja sam skinuo nekoliko mapa sa torrenta ali ih ne mogu pokrenuti u navigaciji, a neke nemogu ni prebaciti na mob.Izvorno postao wasx
PREDATOR
tako je, treba ti GPS receiver. Edit: vidija danas jednog u Emerzeti za 500-550 kuna.Izvorno postao predator
O kojoj navigaciji misliš ? Sad neznam šta si skinija, ali šta se tiće ovog prebacivanja ako ne možeš sa ActiveSync onda prebaci sa Pocket Controllerom (normalno ako ga imaš ako ne skidaj odma) ili karticu u Card reader i pići.Izvorno postao predator
Zadnji uredio pocitos : 04-12-2006 u 02:30
Imam Gps i normalno mi radi navigacija sa via gps, ali to je samo karta Hrvatske, a treba mi još i dio Evrope- Slovenija, Austrija, Italija, Njemačka. Ako netko zna točan link neka stavi, ili još bolje ako moze sprzit na cd pa čemo se lako dogovoriti.
PREDATOR
IGO je čitav na torrentu. Hrvatsku imaju pokrivenu, ali ne i Sloveniju. Zapadna Europa je naravno cijela.
Sad još moram nabaviti bluetooth GPS. Već se tjedan dana natežem na ebayu (jer sam škrt), ali mislim da će uskoro kapnut za 40tak eura
![]()
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Pogledaj post broj 53Izvorno postao predator
![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Evo paskidaj ali meni nešto zapinje
http://search.utorrent.com/search.ph...php%3fq%3d&u=1
Bookmarks