Zanimaju me karte za Sloveniju, Mađarsku, i Bosnu za HP iPAC po puuuunono povoljnijim cijenama nego u trgovini)))))))))
Moze i pp....
Zanimaju me karte za Sloveniju, Mađarsku, i Bosnu za HP iPAC po puuuunono povoljnijim cijenama nego u trgovini)))))))))
Moze i pp....
Potpisujem.
Ajd netko....
Jesi probao postati na Male oglase?
MDA Compact IV
slovenija: gps mapa ne postoji
hrvatska: imas po 700/750 kn (kupio moj stari)
bosna: ako ne postoji slovenija mislim da nece biti nista ni za bosnu...
madarska: porbaj tomtom navigator ili marco polo...
HTC Desire HD + Apple iPhone 2G [8GB]
S kojim uređajem ti tata rabi HR mapu?
U kojem je uopće formatu?
Jesi ju ti probao na Compactu?
MDA Compact IV
Kupio je Yakumo Delta X (integrirani GPS).
Neznam u kojem su formatu. Nisam (jos) probao na Compactu.
Na Compactu sam probao MS Pocket Streets, imao sam instaliranu mapu Trsta al nije bas nesto...
Do sad sam imao prilike isprobati: Marco Polo 2, TomTom Navigator 5, viaGPS & MS Pocket Streets.
Dakle...
TomTom ima najbolje mape al svakih 10 min izlazi iz programaBug pir*tske verzije. PREPORUKA!
Marco Polo je Njemacki program. Sasvim uredu. Dobra navigacija i ako ima (malo) ruznije mape. Dostupne karte cijele Evrope ako se ne varam (osim Balkana).
ViaGPS je prvi (i jedini???) Hrvatski program za GPS navigaciju. Program ne zauzima previse mjesta. Dostupna je samo Hrvatska karta. Svako tolko se nadje upgrade na internetu.
MS Pocket Streets. Ne preoporucujem za GPS navigaciju... Slabe karte. Najbolje samo ako trebas kartu jednog grada....
![]()
Volio bih baciti oko na viaGPS i provjeriti u kojem je formatu predstavljena Hrvatska pa da vidim može li se nekako iskoristiti da se prebaci na Compacta i u kojem bi se to obliku moglo rabiti na Compactu...
MDA Compact IV
Mislim da nisi dobro procitao moj post: hajde jos jednom...
Hrv mi ne treba jer ju imam, a ovo ostalo postoji jer sam vidio na netu ali po punoj cijeni...
I ono zadnje: sto da probam s tomtom-om?
Pitam se, jesi li mi uopce htio pomoci sa svojim postom ili se samo pravis pametan...
ne mislim da se pravim pametan... sve tak na brzinu pisem da neznam niti sta pisem... zasto ne bis probao potraziti na emule-u?
Polako. Ne dopuštam ovakvo razgovaranje Baskervil! Nitko se na ovom podforumu ne pravi pametan. Xzibit je samo htio pomoći.Izvorno postao Baskervil
Na ovom podforumu mjesto je za ekipu kojoj je zajednička tema - PDA i Smartphone uređaji. Tu smo da razmijenimo iskustva i naučimo nešto novo.
Ima onih koji traže odgovore i postavljaju pitanja. Ali, hvala Bogu, ima i onih koji imaju volje (i vremena) davati odgovore i pomagati drugima. I to trebaš cijeniti, a ne odnositi se ovako prema nekome tko ti ima volje pomoći!
Upozoravam te da ubuduće paziš na ton kojim razgovaraš!
MDA Compact IV
Može poslužiti kao alternativno rješenje.....
h**p://www.gvmobile.com/mobilebitmap.shtml.
Znači nađeš mapu grada kao sliku (ako ima)... konvertiraš s priloženim konverterom i možeš pregledavati....MobileBitmap is a Windows Mobile based viewer for large scale images and maps.Images up to 65.000 by 65.000 pixels can be converted with the included MobileBitmap Converter.![]()
E to bi filo fino.
Sad samo još treba HR mapa da ju se proba konvertirati.
MDA Compact IV
h**p://www.euroave.com/maps/
Imaju mape gradova...samo što se sastoje od puna manjih slika....treba ih spojiti...
Ako tko nađe cjelovitu mapu gradova...khm...link![]()
Izvorno postao mach1
Zahvaljujem se na objasnjenju ovoga podforuma, ali zaista mislim da moj post nije bio toliko nepristojan da bih javno dobio ovakvo upozorenje... Privilegija titule moderatora, (a k tome i obaveza), nebi trebala dopustati ovakvo proizvoljno dijeljenje pravde...
Ne ćemo sad nastavljati ovdje prepisku. Dobio si upozorenje što se tiče načina vođenja razgovora i nadam se da ćeš se toga pridržavati.Izvorno postao Baskervil
Sebe smatram čak dosta tolerantnim moderatorom. Ako ipak imaš prigovora javi Zappanu. Ta politika vrijedi za sve ostale sudionike foruma, pa je tako i tvoje pravo.
P.S. Ukoliko imaš još pitanja piši na PP.
Lijep pozdrav,
Mach1
Bilježim se sa štovanjemIzvorno postao particle
Još kad bi se našli planovi HR gradova...
MDA Compact IV
Ja sam skinuo mapu ZG-a, ali je u dijelovima...treba ih spojiti. Mislim da sma vidio u BUG-u jedan program za spajanje izrezanih komadića slike u jednu, ali ga nemogu naći.... ako se netko sjeća ili zna za takav program...link pliz.
Mali prijedlog... Na h**p://www.plan-grada.com/plan/ se nalaze planovi za neke gradove u HR. Ako imate volje neka se svatko pozabavi s jednim gradom (skine dijelove mape grada i spoji) pa da uplodamo, tak da svi imamo barem nešto.....![]()
imam vam ja viaGPS kartu hrvatse za PPC velka 20-ak MB, pa ak kome koristi...ja je jos nemogu koristit, jer tek kupujem MDA...al se nadam da cu moc.. jel ima di kod nas za kupit gps bluetooth recievera, po nekakvim normalnim cijenama..
uplodaj pa daj link......Izvorno postao Spirit81
![]()
![]()
![]()
ewo link
za Via GPS v1.4 PocketPC
care, to se traži..
jeli to za Hrvatsku..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Ukoliko nekog interesira IGo sa svim kartama Europe, ukljucujuci Sloveniju, Hr i Bosnu (oko 950 Mb) za PPC, nek se javi na forum. Takodjer, imam DVD sa topografskim kartama (hi-res) HR, idealno za CompeGPS i OZi Explorer... Cijena simbolicna.
Imali netko link za detaljnu kartu UK za I GO 2006??
Tko rano rani, zajebo je pjetla
naravno da me interesira, ali ja sam u Varaždinu.
javi se da se dogovorimo.
hvala
Alien8, daj neku adresu za kontakt!Izvorno postao Alien8
necete valjda davat pare za to, vidiš da se alien registriro samo radi zarade na budalama, guglajte malo, uštedit će vam lovu, ima igo-a i ostalih gps programa kolko oćeš po rapidshare-u i torrentima. ja sam preko torenta pred mjesec dana skinuo igo-2006 i sve dela![]()
A pessimist thinks things can't get any worse, an optimist knows it can.
Bookmarks