Nemoj gledati ekrani kod mene je isto (Siemens). Valjda nešto nisu sredili kak treba
Tele 2 kartica u nokii 8210, iskljucim sve divertove jednog po jednog, provjerim status i pise da nema aktivnih. Prilikom upostave sljedećeg poziva skoci poruka "you have active diverts". nisam primjetio nikakvih nepravilnosti pri uspostavi poziv, no iritira. Savjet?
Nemoj gledati ekrani kod mene je isto (Siemens). Valjda nešto nisu sredili kak treba
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
A možda imaju neki divert kao na vip-u za "Tko me zvao"...
Na mojoj N6170 i bivšem SE K300i nije bilo nikakvih poruka prilikom pozivanja.
mislim za ova preusmjeravanja da ona u biti nisu aktivirana nego ih morate prvo aktivirati pa deaktivirati... tako je bilo s govornom poštom.
Najprije za aktivaciju utipkaj *134*1#i poziv pa nakon toga *134*0# te poziv za deaktivaciju.
Ja sam mislio da je to prespajanje na Vip, kao automatski.
Isprobao, no prilikom oba poziva prvo iskoči standardna poruka za aktivna preusmjeravanja a potom "birali ste broj koji se ne koristi"Izvorno postao Bumbislav
Zvati ću službu za korisnike.Javim
##002# poziv
utipkaj tako i trebalo bi biti sve otkazano.
Zadnji uredio Bumbislav : 13-12-2005 u 21:15
Ništa nije otkazano. Ne radi, stalno to imam.
meni pise kad zovem NAPOMENA:UKLJUCENA PREUSMJERAVANJA.zvao sam informacije i rekli su mi da je to preusmjeravanje na vip. imaju roaming i bla, bla. uglavnom nista posebno
A mene to beskrajno nervira.
Ljudi, što ste vi osjetljivi... Odabereš broj iz imenika ili ga pak ukucaš, stisneš tipku za poziv i prisloniš mobitel uz uho. Što imate gledati u display dok se uspostavlja poziv...?
Nazovi ih da ti to deaktivirajuIzvorno postao Bimbranica
Čovjek mora biti svjestan svojih ograničenja.
Pa ako to ima veze sa nacionalnim roamingom, onda ni oni tu ne mogu ništa.
Izvorno postao ExCenTric
To nije istina i oni nemaju pojma. To je preusmjerenje na nesto npr. sekretaricu, neki dr. broj kad je zauzeto i slicno.
...also known as El'AnDrA...
meni je tak zena na informacijama rekla. da imaju nacionalni roaming i da mi zato pise to nekakvo preusmjeravanje, i da se nista ne naplacuje. znam kaj sam pital i kaj mi je rekla
Čini se da ni oni sami ne znaju. Ili
Bookmarks