npr.kad slikam na najvecoj rezoluciji,dugo mu treba da otvori sliku prilikom pregledavanja,pisanje sms-a je zamorno i sporo,zvuk reprodukcije na mp3 playeru je tih,a zvono dolaznog poziva je jako glasno,sto je nelogicno.ostalo je sve ok.
npr.kad slikam na najvecoj rezoluciji,dugo mu treba da otvori sliku prilikom pregledavanja,pisanje sms-a je zamorno i sporo,zvuk reprodukcije na mp3 playeru je tih,a zvono dolaznog poziva je jako glasno,sto je nelogicno.ostalo je sve ok.
Pa normalno da otvara malo duze (2-3 sekunde) slike. Ipak su to slike od 1632x1224 i uzmi u obzir da to nije digitalac nego mobitel.Izvorno postao zmija
Sto mislis pod pisanje sms-a zamorno? Jesi mozda imao T630? Na njemu je zamorno. Kad sam presao sa T630 na K750 preporodio sam se sto se tice sms-a.
Za mp3 glazbu. Pa ne mozes ocekivati kao na sony liniju zvuk. To je tek toliko malo da pustis. A kad stavis slusalice i pojacas do kraja, onda je to druga prica.
Sto se tice skripanja, ja sam kupio prvi K750 koji je dosao u Pozegu u VIP centar prije 3 mjeseca i jos nista od skripanja. Cvrst je kao i prvog dana kad sam ga kupio.
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks