MC to do fullest - nisam siguran da se tako piše
Jel možda neko zna kak se zove album, ili pjesma od Stoke sa General Woo-om, a u svakoj je pjesmi instrumental uzet od americkih repera(50 Cent, Snoop Dog....), to su kao neki remixi, sta ja znam, samo trazim to uzduz i poprijeko i jos nista nisam nasao.
Ak netko zna možda bio bih mu zahvalan
BTW: Trazio na svim P2P programima, nula bodova!!!!!!!!![]()
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
MC to do fullest - nisam siguran da se tako piše
Ma kakvi. To je samo jedna stvar koju su snimili sa Senseiom. Album se zove "Baš je lijep ovaj svijet".
Nekada ima koristi i od preko grane
http://www.hip-hop-manija.de.vu/
po forumu ako ne u MP3
EDIT: General Woo & Nered feat. El Da Sensai ---- MC To The Fullest
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
THX, sad to treba skinuti!
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Jel zna netko kak se zove ova pjesma, ovo je jedan njezin stih:
"Drugačiji od drugih", Hrvatska stvar, čuo sam je na Otvorenom radiju u Nedjelju
To pjeva muški glas!
Ak netko zna..........
Pa nije "MC To The Fullest" to što čovjek traži. To je naša stvar koju je producirao Koolade, a on traži di se roka preko stranih podloga.
Meni kada sam pročitao post je uletio jedan flashback u glavu. Pomislio sam odmah da tražiš Nereda & Stoku na freestyle-u za 5 godina Blackouta, ali tamo rokaju na Pete Rocka i sl. prave hip-hop podloge.
To bi trebale biti VješticeIzvorno postao sstrizic
dobar grah daleko se čuje
da Vještice
Link: http://rapidshare.de/files/12726585/..._TICE.mp3.html (5.36mb)
Gdje bih to mogao naci na netu, svagdje sam trazio ali zasad nista. Jel imaš ti to možda, ili da me barem uputis negdje!Izvorno postao bluntafari
Hvala za vjestice!!!!!!!!!!!!!!!!! THX za upload!
da ne otvaram novi thread pitam vas di mogu nabavit novi album(sound track) od 50 centa (get ritch or die trying) netreba direktan link nego s par zvjezdica
probaj preko torrenta www.isohunt.com
Za 5 godina Blackouta ne znam gdje bi mogao naći, možda ima negdje na netu ali teško. Ja to imam negdje na tejpu jer sam snimao direktno s radia sad već davne 99-te. Ali mogli su se i kupiti original tejpovi poslije tako da bi to moglo biti negdje na netu ako je netko digitalizirao. U svakom slučaju se to isplati nabaviti jer je to bilo zlatno razdoblje hrvatskog hip-hopa, a taj freestyle od Nereda i Stoke je prej*ben, više nikada neće biti tako dobri kao tad.
A "Get Rich Or Die Trying" nije novi album od 50 Centa, to mu je prvi album (osim onih nezavisnih za koje nitko ne zna). Možda misliš na novi dokumentarac koji je izašao o njemu i ima isti naziv. Dokumentarac imaš na phazeddl.com, a za album malo proguglaj ili upotrijebi neki p2p program.
probao sam preko torena ali ne skida
evo da ne otvaram novu temu, ali trazim:
WAR - law rider
hvala![]()
Da ne otvaram novu temu.
Od Gibonnia....iz filma "Bogorodica" ta pjesma se vrti i na kraju filma... zarazna je i ima lijepe riječi!! Kako se zove??
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Bookmarks