pozdrav, ljudi, treba mi pomoć, ako netko zna kako, trebao bih spojiti laptop i racunalo u mrezu, imam thompson speed touch 780wl(i) modem tj. router, napravio sam sve kako pise u upustvima, i internet i wlan mi rade, ali ne mogu napraviti lan izmedu racunala, imam laptop i racunalo koji se spajaju mreznim kabelom, i jos jedan laptop koji se spaja wireless, i svi imaju izlaz na net ali ne mogu uci u nijedan preko network place-a. napravio sam network setup wizard iz control panela, i jednostavno nece, iako vidim sva racunala pod stavkom show network computers, ali mi izbaci da nemam dovoljnje ovlasti za pristupiti racunalu, a administrator sam na oba racunala.

router ima opciju manualnog konfiguriranja, ali u help-u pise da nije potrebno nista manualno jer je UPnP dozvoljen, sto bi mi automatski trebalo nakonpokretanja wizard-a omoguciti lan, sto nije slucaj...

ako mi netko moze pomoć, bio bih vrloooo zahvalan, i moji prijatelji isto, jer nam se neda provlacit po susjedstvu kabele da bi mogli na miru igrat countera...

unaprijed hvala...