vjerojatno je prijevara neke vrste,nazovi vip možda oni znaju ili imaju več registriran takav slučaj.
Jel dobio netko možda u posljednje vrijeme poruku od pošiljatelja: INFOsms ?
Poruke su tipa da će broj biti isključen zbog nepristojnih rijeći poslanih u SMS poruci ili da je dobio nagradu i da mu je nadoplačen račun ili pak da je prebačen na skuplju tarifu ili da mu je bon istekao.
dobar grah daleko se čuje
vjerojatno je prijevara neke vrste,nazovi vip možda oni znaju ili imaju več registriran takav slučaj.
lol.. ja bi odgovorio svim mogucim psovkama
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Meni ništa takvo nije stiglo...
Jel si saznao nešto o tome Nered?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ja jesam![]()
no, buš podjelio s nama?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
to vas neko zeza sa www.it1.hr
nema potpisa
al mislim da ta zezalica neće dugo![]()
zanimljiv koncept
ja jesam....ali ne obracam paznju na toIzvorno postao KaKaV NeReD
Veliki pozdrav od macka_os-a :)
Ja sam dobio prije tjedan,dva neku poruku sa nekog čudnog 16znamenkastog broja nisam je ni otvaro direktno sam je pobriso,odmah je obrišeš pa si namiru.
Možda odavde: http://www.sharpmail.co.uk
Samo treba lova. Netko tko ima para viška, nije mu problem da te zajebava
http://www.zezalica.com/hr/
To ti tu ima i ista je ovakva poruka
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
Ja sam baš od INFOsms dobio poruku da se na moj zahtjev ukida jeftinija tarifa i da će mi se SMS naplaćivati po 1kn, a razgovori unutar VIP mreže po 3,50kn.
Ima tome i mjesec dana. Služba za korisnike mi se lijepo ispričala, kazali su da to nije poslano iz VIPneta i da mogu biti miran.
Ali, ovo nekoga može fakat dobro iznervirati. Neke poruke su pisane toliko uvjerljivo, kao da su stvarno poslane iz neke mreže.
Mislim da bi te ljude koji se na taj način "zabavljaju" trebalo nekako kazniti. Jer smiješnoj stvari se čovjek nasmije, ali kad se pređu neke granice...
E vidiš, ja bi se zabavljao s time i slao poruke VIP-u, Dinersu, Amex-u, odnosno svima koji mene spamaju sa svojim pizdarijama, a nisam im odobrio da mi šalju poruke.
fora je predobra..ono sa 16znamenkastog..vjerojatno je neko samo prepiso poruku i poslo besplatno preko neke stranice,ili icq ako se tamo moze slat poruke..sad sam gledo zezalicu i cim procitam do kraja..idem nekog slat poruku..luda fora.."Na Vas zahtjev ukljucili smo Vas u GAY komunikacijsku mrezu! Od sada vam stizu poruke nasih GAY korisnika. Zelimo vam puno uspjeha u pronalazenju partnera!" - hahaha
bio nekad oglas...
Bookmarks