Fakat grdo iskustvo..evo sad bas kopam po netu..neki lik spominje da je imao problema sa punjenjem ali kad je reinsertao..dakle izvadio pa opet umetnuo memorijsku kartice sve sljakalo kako treba...neki opet savjetuju reflashanje software-a..kazu da im je to pomoglo...moze bit da je ovo losa serija koju si uzeo..ali vec sam cuo da se ekipa zali na mobove iz vipa..pogotovo motorole, da im se non stop "brejkaju"...nije opravdanje ali opet neki faktor..evo sad nailazim na clanke gdje ljudima nakon par dana rada jednostavno "krepaju" i vise se nece upalit..dodje do sony ericsson loga i tu stane i ugasi se..bar te to ne muci :-)) Neki su pokupovali k750 i flashali s w800 softwareom..pa im se takodjer poceo javljati taj problem..ocito nekaj s tvojom revizijom software-a ne stima. Probaj ovaj link www.davinciteam.com/K750gdfs.zip..na njemu je nekakva revizija software-a za k750 koja je navodno pomogla "prije navedenoj" ekipici nesretnika. Mozda na toj stranici ima nekaj i za w800, nesto kaj bi ti pomoglo u vezi te baterije..a kaj se kartice tice-zaista pomalo nevjerojatno, al ipak se usudim reci-vjerojatno jeftina skart roba nabavljena iz ko zna kakve rupetine na kugli zemaljskoj od nasih uvoznika i dobavljaca, a ne namjerna velikoserijska pogreska sony ericssona. Bas me zanima kaj ce ti u vipu reci za sve kaj ti se dogadja..a ja namjeravao kupiti mob na crno..jos me vise zanima kaj bi mi lik rekao da sam nakon par dana reklamirao mobitel..hvala ti na ovim informacijama,malo cu se strpit jos s mobom, w800 jos nije otpisan u mojoj racunici,al cu pratiti malo postove da vidim kak se situacija bude razvijala...zbilja mi je zao kaj imas takvih problema, mogu mislit kak ti je..i ako dodjem do kakve korisne informacije proslijedit cu ti je....
pozdrav