radio je moj sogor a ja sam gledao...moram ga pitati tocno koji su dijelovi gdje je mehanicki spojen osim antene (vise nisam siguran da li i ima jos koji)...a fen i grijanje je 100 % tek se onda moze odlijepiti kućište i ploča...to je bilo prije vise od godinu dana zato se ne sjecam detalja.....cuj ako ti je bas hitno pa ne mozes cekati moj drugi post, napravi slijedece (ali na vlastitu odgovornost):izvadi bateriju i karticu, iscupaj antenu (mislim da se bas doslovno iscupa, da nema navoja), nakon toga dobro pogledaj cijelo kuciste i mjesto gdje se spaja antena i sva ostala sumnjiva mjesta da li negdje ima mozda kakva plasticna spojka i to oslobodi (ovo vise nisam siguran jer smo rastavljali i v51 a on je imao takvih plasticnih spojki - mozda t28 i nema) te onda uzmi neki bolji fen (iliti hrvatski susilo za kosu) i na max. grij metalnu stranu gdje je baterija nekoliko minuta ovisno o snazi fena te pokusaj malo odvojiti plasticnu masku od kucista- zagrijavaj dok s lakocom ne odljepis to "plasticno ljepilo"....inace, za tvoju informaciju, on je otkrio taj nacin tek nakon sto je smrdao jedan t28 jer ga je na silu otvorio....

Odgovori uz citat
Bookmarks