radio je moj sogor a ja sam gledao...moram ga pitati tocno koji su dijelovi gdje je mehanicki spojen osim antene (vise nisam siguran da li i ima jos koji)...a fen i grijanje je 100 % tek se onda moze odlijepiti kućište i ploča...to je bilo prije vise od godinu dana zato se ne sjecam detalja.....cuj ako ti je bas hitno pa ne mozes cekati moj drugi post, napravi slijedece (ali na vlastitu odgovornost):izvadi bateriju i karticu, iscupaj antenu (mislim da se bas doslovno iscupa, da nema navoja), nakon toga dobro pogledaj cijelo kuciste i mjesto gdje se spaja antena i sva ostala sumnjiva mjesta da li negdje ima mozda kakva plasticna spojka i to oslobodi (ovo vise nisam siguran jer smo rastavljali i v51 a on je imao takvih plasticnih spojki - mozda t28 i nema) te onda uzmi neki bolji fen (iliti hrvatski susilo za kosu) i na max. grij metalnu stranu gdje je baterija nekoliko minuta ovisno o snazi fena te pokusaj malo odvojiti plasticnu masku od kucista- zagrijavaj dok s lakocom ne odljepis to "plasticno ljepilo"....inace, za tvoju informaciju, on je otkrio taj nacin tek nakon sto je smrdao jedan t28 jer ga je na silu otvorio....