Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 286

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao niten
    što znači da haag nije bio nadležan za Bljesak i Oluju. Kasnije je Račan dopustio da nam se sudi za Bljesak i Oluju.

Griješiš. Prijeos ustavnih ovlasti se odnosi od početka do kraja rata, a donešen je 1994 baš zato jer se još ni približno nije znalo koliko će rat potrajati.

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jul 2004
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja na to uhićenje uopće ne gledam kroz oči EU-a, iskreno EU mi ništa trenutno ne znači. Za početak, ja želim živjeti u pravnoj državi, gdje se zakoni poštuju i provode, kako na malim ljudima, tako i na "velikim zvijerkama"...
    E kad nam bude takva situacija u zemlji onda možemo pričat...

a do tad - revolucija.

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    Nokia 6101 i Samsung D600
    Operater
    T-mobile i Vip
    Godina
    51
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao member
    E kad nam bude takva situacija u zemlji onda možemo pričat...

a do tad - revolucija.

ako stvarno misliš da će ta "revolucija" tj ove demonstracije u slučaju Gotovine išta pomoći onda se grdno varaš
    Don't take life too seriously, you won't get out alive.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    SE t630
    Operater
    ViP
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zar netko zbilja vjeruje da ce ti prosvjedi nesto znaciti, donijeti neku promjenu.....bit ce malo frke tjedan dana,mozda dva i onda opet tisina...stara izreka "panem et circenses" iliti kruha i igara opet dolazi do izražaja..ljudi su iovak ionak frustrirani situacijom u zemlji..doci ce im ovo kao zabava, samo izlika za tracak anarhije u ovoj nasoj maloj zemlji punoj velikih sranja..pa da se bar na tren fokus sa stvarnih problema u državi prebaci na nekog pojedinca i njegovu životnu agoniju..pa da se svi onda osjecamo kao braća Hrvati,bar u necemu složni..sve je to napisani scenarij vrha nase države..i vec 100 puta vidjeno u svim mogucim aferama..."pobunjenici" se budu malo ispuhali, ponapijali,malo porazbijali,malo ce ih specijalci nalupat.. sve u zajednickom duhu za "pravu stvar"..onda ce se stvari vratiti u normalu..opet ta dosadna kolotecina..sve do novog incidenta (kakvog???, pa zar je bitno..bitno je da se prosvjeduje..da covjek bude glasan pa makar ni ne zna o cemu se radi).... djeca ce opet krenut u skole..i nikome nis..Ante ce ostat u Haagu..majke ce prestat pit apaurine zbog frapantnih izljeva delikventnosti svojih maloljetnih sinova.....prosao sam sinoc trgom i vidio da u onoj masi nije bilo fine gospode, sretno zaposlenih managera, obiteljskih ljudi, egzistencijalno rijesenih pojedinaca...vec jad i cemer, klinčadija s alkoholom u rukama koja nije znala hodati dok se rat desavao..a sad ističu nekakav ustasluk i slicnu simboliku kao ultimativni glas protiv sadašnjeg režima i načina života, iako nemaju pojma ko su ustaše,ko su četnici,ko partizani..ko domobrani, a ko gardisti itd.....ljudi koriste svaku sitnicu da nesto kažu, da iznesu nezadovoljstvo svojim životom...u toj gomili bilo je starijih ljudi ,muskaraca, ratnih veterana..koji su na ovaj nacin pustali svoj glas...zov upomoc...jer imaju obitelji koje moraju prehraniti,odskolovati,, za koje se moraju brinuti....a onaj (zapravo je ona) tko im je obecavao brda i doline (iako nisu trazili brda i doline---vec samo posao, da se brinu sami za sebe, a ne da zive od tudje milosti).....dao im je NISTA. Ali zato ona ima za sve njih..i vise
    pozdrav
    "...moja zubarka je vrlo zgodna djevojka, često idem do nje, mada imam zdrave zube sve..."

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged