iz znatizelje sam uletio u temu..citam i uzivam u oprecnim misljenjima..nekako mi se namece da i sam nesto kazem o svemu ovome..kome se ne cita ili ne svidja sto pisem..nek preskoci...ja ne vidim u cemu je tragedija sto je doticni gospodin uhicen....ni prvi ni zadnji...zar su svi ostali nasi generali idioti jer su otisli na sud-i to samovoljno..a neki i bili odrijeseni optuzbe..po cemu je on bolji od svih njih. Naravno, ovo je moje misljenje, nisam bio u nikakvom "vojnom odredu" kojeg je vodio doticni tak da ga osobno ne poznam kao ni njegove naredbe...ali u mom kvartu zivi nekoliko vojnih invalida...što kicma, što extremiteti...pa im nitko ne diže spomenik..a kamoli da su dobili neke opake mirovine ili privilegije..jedan radi kao kolporter na jednom križanju..za ostale ne znam..ali znam da ne žive ko bubreg u loju...i sami si plačaju toplice...a mislim da o kanarima ne razmisljalju...pa i sami smo svjedoci brojnih prica iz dnevnih i tjednih tiskovina u kojima su spominjane brojne tragične pogibje-samoubojstva hrvatskih branitelja koje je država "prevarila"...te ljude ,tj. njihovo nezadovoljstvo potpuno razumijem..ali kao i svugdje u životu tako i u ovoj situaciji...oni koji se uspiju izboriti dobiju puno..a oni manje glasni,samozatajniji tipovi ne dobiju apsolutno ništa osim pustih obečanja ministrice branitelja...sad će se većina vas nasmijati ali iz filma koji ste više manje svi gledali i koji bi neki proglasili vrstom šunda dolazi jedna krasna poruka..film je: rambo 2, kraj filma-poručnik pita Ramba..Rambo-što ti zapravo želis.,a ovaj mu odgovara- What I want is what everybody wants, every forsaken man who spilled his guts...For our country to love us, as much as we love it..thats what I want.....mislim da je tak nekak islo..ista poslijeratna situacija kod nas ko ameri s vjetnamom (osim kaj mi nismo bili agresori)...dakle,nakon rata ko se guzio cijelo vrijeme taj se i poslije fino uguzio..a ostali na ulicu...svaka cast gospodinu generalu sto je napravio za lijepu nasu..ali u svemu tome neki tvrde da je napravio i neke ružne stvari za koje bi trebao odgovarati ili se bar pojaviti na sudu i razjasniti svoju stranu..istina,svako je nevin dok se ne dokaže suprotno..ali teško mu u prilog nevinosti ide bijeg...mediji se raspisali da se siromak muci negdje u podgorici,žedan ,gladan..a lik uživa bolje nego svi mi skupa..i vjerojatno uz potporu nekih moćnih lobija ...iz općeg duha većine vaših postova naslućujem da će me mnogi poželjet razapeti zbog ovih izjava..ali eto, imam pravo na svoje mišljenje, pa ga jednostavno iznosim
hvala na čitanju