Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 286

Hybrid View

kaj gledaš? Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    44
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao RAUL
    @gog ono tvoje razmisljanje o casnicima je totalno van pameti.Znaci po tebi visoki casnik mora biti vrlo castan covjek, nizi casnik mora biti castan, ali mu se nesto moze i oprostiti, visi docasnici tu i tamo, nizi docasnici ako bas moraju, a vojnici/moranari upoce ne moraju biti casni.Ne znam ali ja imam blagi osjecaj da si ti odsluzio vojni rok u nekoj od mnogih opcina u ZG
    Molio bih te da čitaš sa razumijevanjem, izvrtanjem mojih riječi nećeš ništa postići. Ako misliš da general (to ti je inaće najveći čin i čast koju možeš dobiti u vojsci) ne mora biti časna osoba onda tako napiši. A ako baš želiš da ti dočaram slikovito, što misliš bi li bio veći skandal da se otkrije da je papa pedofil, ili običan župnik? Što ne implicira da se od običnog župnika ne očekuje da bude "časna" i moralna osoba.

Što se mog vojnog roka tiče, ne vidim kakve to veze ima s ovom temom? Ako te nešto zanima slobodno pitaj.

@smogovac, tebi pusu šaljem, i ja tebe volim baš si mi ono simpatičan kad ostaneš bez materijala za ozbiljnu, argumentiranu raspravu. Puno je lakše naći neki besmislen komentar, uzviknuti komunjara, ljevičar, nostalgičar i sl. Osjećat ćeš se društveno prihvaćenih od svoje okoline, zajednice i istomišljenika kojih u većini slučajeva imaš na bacanje, i dalje živjeti sretan, nije potrebno razmišljati, samo slušaj što ti roditelji kažu. Moram priznati da ti pomalo i zavidim, nekome je to dovoljno, nekome nije...

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao gog
    Molio bih te da čitaš sa razumijevanjem, izvrtanjem mojih riječi nećeš ništa postići. Ako misliš da general (to ti je inaće najveći čin i čast koju možeš dobiti u vojsci) ne mora biti časna osoba onda tako napiši. A ako baš želiš da ti dočaram slikovito, što misliš bi li bio veći skandal da se otkrije da je papa pedofil, ili običan župnik? Što ne implicira da se od običnog župnika ne očekuje da bude "časna" i moralna osoba.

Što se mog vojnog roka tiče, ne vidim kakve to veze ima s ovom temom? Ako te nešto zanima slobodno pitaj.

@smogovac, tebi pusu šaljem, i ja tebe volim baš si mi ono simpatičan kad ostaneš bez materijala za ozbiljnu, argumentiranu raspravu. Puno je lakše naći neki besmislen komentar, uzviknuti komunjara, ljevičar, nostalgičar i sl. Osjećat ćeš se društveno prihvaćenih od svoje okoline, zajednice i istomišljenika kojih u većini slučajeva imaš na bacanje, i dalje živjeti sretan, nije potrebno razmišljati, samo slušaj što ti roditelji kažu. Moram priznati da ti pomalo i zavidim, nekome je to dovoljno, nekome nije...
    U vojsci se gleda duznost a ne cin.Ustalom ti si implicirao rijec casnik, tj korijen rijeci.Sto se tice casti u vojsci niti tu nisi u pravu jer se za zasluge dobiva nesto drugo a ne samo cinovi.Cinovi se ne dobivaju samo zaslugama vec i struconm spremom

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove