@sponzy daj se odluči dal imaš love il nemaš.

Činjenica je da je g. Gotovina bio kriminalac jer se u legiju ne ulazi iz avanturizma. Ići ubijat za lovu i nije neko herojstvo.
Istina je da je Gotovina vojničina i da je zaslužan da bojište kojim je zapovjedao ne padne.

Volio bio da sad neka od televizija pusti snimke od prije dvije i nešto godida kada je Smrad vikao po Splitu i kleo se da neće dati generale u Hag i za to optuživao neke ljude.

Mislim da je veći problem u ljudima koji ne vide da im jedan do nedavna četnik Stanimirović sjedi u saboru koji je kad je Vukovar pao pričao da je pao i poslednji bastion ustaštva ili tako nekako.

Za Gotovinu mi se osobno fučka kao što se i njemu fučka za mene, svako nosi svoj križ i tko šta radi sebi radi. Otkucali ga jesu zbog toga što je držao hrvatsku kao taoce svojim ne predavanjem sudu koji je inicirala ZNA SE koji (onda još) pokret. Da se predao 2001. možda ga nebi niti osudili,a sad mu je bjegstvo samo otegotna okolnost.
BTW dobio sam kladu s nekim ljudima koji su bili uvjereni da ga nikada neće uhvatiti a ja sam rekao da će do kraja ove godine biti u zemlji vjetrenjača, što ne znači da mi drago da su ga ulovili, ali mi je drago tko ga je otkuco i mislim da če se malo ljudi pokrenuti pa čak i oni polupismeni koji svaki put popuše foru.