Molio bih te da čitaš sa razumijevanjem, izvrtanjem mojih riječi nećeš ništa postići. Ako misliš da general (to ti je inaće najveći čin i čast koju možeš dobiti u vojsci) ne mora biti časna osoba onda tako napiši. A ako baš želiš da ti dočaram slikovito, što misliš bi li bio veći skandal da se otkrije da je papa pedofil, ili običan župnik? Što ne implicira da se od običnog župnika ne očekuje da bude "časna" i moralna osoba.
Što se mog vojnog roka tiče, ne vidim kakve to veze ima s ovom temom? Ako te nešto zanima slobodno pitaj.
@smogovac, tebi pusu šaljem, i ja tebe volim

baš si mi ono simpatičan kad ostaneš bez materijala za ozbiljnu, argumentiranu raspravu. Puno je lakše naći neki besmislen komentar, uzviknuti komunjara, ljevičar, nostalgičar i sl. Osjećat ćeš se društveno prihvaćenih od svoje okoline, zajednice i istomišljenika kojih u većini slučajeva imaš na bacanje, i dalje živjeti sretan, nije potrebno razmišljati, samo slušaj što ti roditelji kažu. Moram priznati da ti pomalo i zavidim, nekome je to dovoljno, nekome nije...
Bookmarks