Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 7 od 12 PrvaPrva ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 151 do 175 od 286
    Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ponavljam, 1994 je sabor dio ustavnih ovlasti prenio na haaški sud i time je haag dijelom postao institucija hrvatske države. Tu je kraj priče.

Banned Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Aug 2004
    Mobitel
    Čipana E550
    Operater
    antipatija
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao gog
    Ne, nego ispada da ti žestoki HDZ-ovac od 19 godina briješ na narodnjake i hodaš po koncertima, a ona se zgraža nad time da se Tompson zabranjuje, i dovode srpski pjevaći u hrv. a sluša narodnjake?!?!? A po glazbenom ukusu se razlikujemo, u ćemu je problem?
    1002 put

GLAZBA i POLITIKA nemaju veze jedno s drugim.

Sto se HDZa tice da ponosim se na onaj pokret koji je 1990/91 proveo revoluciju , raspisao izbore , ustrojio neovisnu i demokratsku RH.

Drzavu koju nismo imalu od 1200 i neke .

(ndh je ok al to je bilo pod hitlerom sve)

= Citat = Izvorno postao niten
    Najviše mi smeta što ljudi ne vide jednu činjenicu....general obrambene vojske koji naredi obranu (u kojoj je vjerovatno bilo ubojstava,da se razumijemo) se tereti po zapovijednoj odgovornosti. Taj general se izjednačava sa srpskim generalima koji narede etničko čišćenje.

Gdje je tu pravda o kojoj vi trabunjate?

istinna

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Legija Stranaca nije kriminalistička organizacija. To je činjenica. Njegovi razlozi ulaska u LS su tebi i meni nepoznati,stoga bi bilo bolje da šutiš.
    nemam razloga šutiti kao prvo, a kao drugo nitko nije spomenuo da je LS kriminalistička organizacije, ali je poznato da je tamo sve puno kriminalaca.

Razlika između tebe i Gotovine je to što je Gotovina bio u ratu zbog tebe.
    A uopće me ne zanima razlika i ne želim ju raditi po tom pitanju. ja sam stavio znak jednakosti na to kako nam se međusobno jebe jednom za drugoga. A u južnoj i srednjoj americi je bio isto ali radi para.

Držao nas je kao taoce? Stvarno misliš da je Gotovina krivac što mi nismo u EU,što se milijuni ne slijevaju u Hrvatsku,što živimo ovako kako živimo? Misliš da Zapad ne bi našao nešto drugo s čim bi nas zajebavao? Odrasti
    Mislim da sam dovoljno odrastao, a i ja uopće nisam za ulazak u EU

Jesi ponosan što je 1995 godine oslobođena tvoja domovina?
    Naravno da sam ponosan, ali isto tako nisam ponosan što su šupci prodali Vukovar i još neke stvari i žrtvovali tisuće ljudi za svoje ideale i što se hrpa polupismenih idiota obogatila na raznorazne sumnjive načine.
    dobar grah daleko se čuje

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Gruntovčan
    Sto se HDZa tice da ponosim se na onaj pokret koji je 1990/91 proveo revoluciju , raspisao izbore , ustrojio neovisnu i demokratsku RH.

Drzavu koju nismo imalu od 1200 i neke .

1. Kako možeš bit ponosan na nešto na što nisi mogao utjecati?

2. Nije HDZ 1990 raspisao izbore, a o tome koliko je demkratska, može se raspravljati.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao KaKaV NeReD
    Naravno da sam ponosan, ali isto tako nisam ponosan što su šupci prodali Vukovar i još neke stvari i žrtvovali tisuće ljudi za svoje ideale i što se hrpa polupismenih idiota obogatila na raznorazne sumnjive načine.
    Tako je. Upravo to je ono što baca sjenu na cijeli domovinski rat, a ne suđenja.

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Gruntovčan
    Sto se HDZa tice da ponosim se na onaj pokret koji je 1990/91 proveo revoluciju , raspisao izbore
    Ja bi malo sjeo u knjižnicu i prelistao novine da sam na tvome mjestu i pronašao informaciju o tomu tko je raspisao izbore pod jedan.

A pod dva prolistao bi događaje od recimo početaka sastanjčenja Reagana i Gobyja koji su se dogovorili o novom svjetskom poretku. Vjeruješ li da je Tupurkovski stvorio Makedoniju ili da su razno razni pokreti u SSSRu zaslužni za otcjepljenje, pa dalje Češka i Slovačka i da ne drvim previše. Raspad Juge se morao dogoditi samo je bilo pitanje kada i na koji način. Naravno nas je zahvatilo ovo manje bolje za nas odnosno raspali smo se uz ubijanje.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    Blackberry
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ful mi je zao čovijeka...a ona karla nam moze polizat.dao bog da se odbace optuznice,btw uhvatili ga na kanarskiim otocima,spanjolska policija i hrvatska koliko sam ja cuo,ili su to hrvatska rekli kako bi se ulizali europi.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Iphon 3gs - Iphon 3g
    Operater
    Tele 2
    Bodovi
    7.450
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.450, Nivo: 20
    Bodovi: 7.450, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    U demokraciji smo .Svatko ima pravo na svoje razmišljanje.General je u zatvoru i tu ništa se neće promjeniti.Naka sada naša država stane iza njega i pomogne u dokumentima za njegovu obranu,te ako se dokaže da general Gotovina nije kriv izači će vani.Moje mišljenje bez ljutnje!

Motorator Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    'bemti kako se ovo zahuktalo u kratkom vremenu!

Jendo pitanje.... pošto se Gotovini sudi po zapovjednoj odgovornosti, to bi trebalo značit da ga ne moraju ni privodit, koliko ja znam. Zar nije vrhovni zapovjednih oružanih snaga (...blabla...) sam Predsjednik? Nevjerojatno mi je da je jedan general spremao jednu akciju tih razmjera a da Predsjednik nije znao ništa o tome.
    Bila je ona neka snimka jednom na TVu da je Gotovina baš rekao da se ne dira civile. A sad, ako je on kao general imao pod sobom (lupetam cifre) 100000 ljudi, među njima i mene (krelca) koji sam upucao 3 civila jednopstavno zato jer mi je došlo. Sad je ON kriv zbog toga? Jer, velim, ako je po zapovjednoj, onda bi stari Franz bio kriv za sve. A njemu je sad svejedno.
    Isto tako, i oni ispod Gotovine su krivi, ne? Do zadnjeg desetara, ili onog koji je bio na čelu tima od 3 čovjeka - i on je kriv ako je netko od njegovih ubio nekog civila.

Možemo komotno oglasit u novinama da svim braniteljima država daje po 10000€ zahvale, pa kad se skupe onda u kamione pa u Haag. Jer su svi krivi.
    A i 80% civila isto tako, jer su znali ili sumnjali ili pomišljali, a nisu prijavili. Suučesnici.

A glede politike, mogu reći da NISAM glasao za HDZ, da NIKAD nisam HDZu dao glas (osim onomad nakon Juge kad su im SVI dali glas). I da ga od mene neće dobit NIKAD.
    Sanader mi se gadi, kako se jeftino proda. Dam se kladit da mu VB, Francuska i Njemačka ponude da će preporučit da se HR primi u EU preko reda odmah 1.1.2006. ako veli da su Hrvati krivi za rat - to bi i napravio. I javno bi nas proglasio zločincima. Prodao bi vlastitu mamu za jedan jebeni euro. Smrad nijedan.
    Da ne ulazim u vrli kabinet, od Hebranga pa do Suzane (Kosor). Ta je pa takva kozetina da se to ne da opisat. Nije niti jednu jedinu minimalnu pozitivnui stvar napravila. MA ni to, nije čak ni neutralnu stvar napravila - samo sranja.
    Em su nas (Hrvate) pokrali (ZNA SE) za rata, em poslije, em su pametne glavice OPET glasale za njih.

No, dobra stvar u svemu tome je da imamo jeb*no dobru reklamu: štagod od hrane želimo izvest možemo podat. Samo tako. Lijepo reklamu i velimo:

"jedite svoja vlastita govna - 4.5 mil hrvata ne može bit u krivu"
    Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    i6+ 128gb
    Operater
    sve
    Godina
    40
    Bodovi
    24.161
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    potpisujem nitena u svemu...!!
    nered-tko je kad se u zagrebu 1989/90 izglasavalo dali čemo ostati u komu. jugi ili ćemo imati svoju Hrv. državu,demonstrativno napustio sabor ne želeči glasati,tj ostati u jugi...ja ču ti reči mračni i sdp...hvala Bogu da nije bilo puno takvih istomišljenika...
    i da sad će se slušati geni kameni i evo zore i evo dana(kako god to primitivno bilo)...malo za promjenu od mesićevog pjevanja po šumama i gorama...dok si ti doma sjedio i gledao u gori raste zelen bor,gotovina je pun para došao iz brazila u hr,kako bi pomogao u obrambenom ratu,i sad mu idu suditi zbog toga..meni to nema veze sa zdravim razumom...kao naredio ubijanje 100 civila i etničko čiščenje...a civili sa automatski puškama-to nigdje ne piše,i da to mi je moj tatek reko,koji je to sa prve crte vidio...di im je bila svima pamet da se bore za takve kao što si ti...+a dali ču ikad dati više glas hdz-u neće....vrijeme je za hsp ili borisa mikšića

Banned Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Aug 2004
    Mobitel
    Čipana E550
    Operater
    antipatija
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao KaKaV NeReD
    Ja bi malo sjeo u knjižnicu i prelistao novine da sam na tvome mjestu i pronašao informaciju o tomu tko je raspisao izbore pod jedan.

.

Prosvijetli me.
    Zasigurno nije HDZ se digo i raspiso izbore jer nisu imali te ovlasti da ... a ko je raspiso jer znas?

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Za kraj....Ako Gotovini sude po zapovjednoj odgovornosti, a kako se meni cini sude...onda bi po toj logici morali morali osuditi i politicere koji su mu izdavali zapovjedi.Siguran sam da on nije radio svojevoljno!!!!
    Ovo je jedna velika sramota za Hrvatsku drzavu i ljude koji su je stvarali i branili..a najvise za one koji su svoj zivot dali za Hrvatsku

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da su Franz i Alija živi, vjerovatno bi pravili društvo kolegi Slobi u Haagu.

Isprika za OFF: A usput rečeno, ja bi Franzu sudio za ratne zločine protiv vlastitog naroda, jer dok sam ja i još mnogi bili u ratu, njegov unuk Dejan je osnivao banku sa 1000 DM početnog kapitala i domaće banke su se nadmetale ko će mu dat povoljniji kredit. A baka Ankica izjavljuje kako je njen Dejan pametan momak, za razliku od ostale hrvatske mladeži koja ne radi ništa, nego se drogira.

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    i6+ 128gb
    Operater
    sve
    Godina
    40
    Bodovi
    24.161
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma došli bi tam prije njega......

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baš obrnuto, jer da su Franza osudili, Gotovina i ostali generali bi imali više šanse po logici zapovjedne odgovornosti.

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    i6+ 128gb
    Operater
    sve
    Godina
    40
    Bodovi
    24.161
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mislm na slobu i na aliju....

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ok, ne mijenja ništa na stvari

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao smogovac
    potpisujem nitena u svemu...!!
    nered-tko je kad se u zagrebu 1989/90 izglasavalo dali čemo ostati u komu. jugi ili ćemo imati svoju Hrv. državu,demonstrativno napustio sabor ne želeči glasati,tj ostati u jugi...ja ču ti reči mračni i sdp...hvala Bogu da nije bilo puno takvih istomišljenika...
    i da sad će se slušati geni kameni i evo zore i evo dana(kako god to primitivno bilo)...malo za promjenu od mesićevog pjevanja po šumama i gorama...dok si ti doma sjedio i gledao u gori raste zelen bor,gotovina je pun para došao iz brazila u hr,kako bi pomogao u obrambenom ratu,i sad mu idu suditi zbog toga..meni to nema veze sa zdravim razumom...kao naredio ubijanje 100 civila i etničko čiščenje...a civili sa automatski puškama-to nigdje ne piše,i da to mi je moj tatek reko,koji je to sa prve crte vidio...di im je bila svima pamet da se bore za takve kao što si ti...+a dali ču ikad dati više glas hdz-u neće....vrijeme je za hsp ili borisa mikšića
    Dečko, izgleda da imaš malo više ženskih hormona pa te pere nešto poput PMSa. Od kuda tebi da sam ja sjedio doma i gledao televiziju a i još ktomu znaš što je bilo na programu. Isto tako ja mogu isjaviti dok sam ja ov i ono tvoja polovina familije je bila u Austriji a druga polovina se borila na četničkoj strani i pila rakijetinu dok su rušili balvane a ti si kao 6-10 godišnjak otimao pikule ostaloj djeci bacao se po podu starome da ti kupi autić na daljinski.
    Malo si puko čini mi se, neznam jel ti to od muzike koju slušaš ili je droga i alkohol u igri. Nemoj molim te pričat što sam radio i kada jer nije fer trabunjati gluposti.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Drug Mile
    Baš obrnuto, jer da su Franza osudili, Gotovina i ostali generali bi imali više šanse po logici zapovjedne odgovornosti.
    tako je druze, trebalo je politicare nagaziti a ne ratnike

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A evo kako se ponašaju "domoljubi" "pravi Hrvati"
    monitor.hr:

Noć na zadarskom području obilježili su neredi i palež automobila, a zbog oborenih borova i razasutog šljunka na Jadranskoj su se magistrali dogodile i dvije prometne nesreće. I na nekim zadarskim ulicama paljene su automobilske gume, zbog čega je na neko vrijeme promet bio obustavljen u ulicama Hrvatskoga sabora i Ante Starčevića. Posljednje prepreke s cesta su uklonjene oko 2 sata ujutro i ostatak noći protekao je mirno. Mnogi su nekadašnji branitelji dobili SMS poruke u kojima su pozivani da se oko 20 sati u svim hrvatskim gradovima okupe na gradskim trgovima u znak potpore uhićenom generalu Gotovini. Na zadarski Narodni trg došli su tek rijetki znatiželjnic
    Zadnji uredio Drug Mile : 09-12-2005 u 12:29

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    i6+ 128gb
    Operater
    sve
    Godina
    40
    Bodovi
    24.161
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uuups oprosti zvijezdo sjajna...ti si naj...jesi stariji,ali si na mojoj djetinjastoj razini neredu,i ak hočeš pikule i autiče ti sam tak nabavim jeftinije.....

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    bonbon
    Godina
    43
    Bodovi
    16.211
    Nivo
    30
    Bodovi: 16.211, Nivo: 30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao BlueDevil
    'bemti kako se ovo zahuktalo u kratkom vremenu!

Jendo pitanje.... pošto se Gotovini sudi po zapovjednoj odgovornosti, to bi trebalo značit da ga ne moraju ni privodit, koliko ja znam. Zar nije vrhovni zapovjednih oružanih snaga (...blabla...) sam Predsjednik? Nevjerojatno mi je da je jedan general spremao jednu akciju tih razmjera a da Predsjednik nije znao ništa o tome.
    na osnovu članka 7(3) Statuta Međunarodnog suda. Nadređeni je odgovoran za kaznena djela svojih podčinjenih ako je znao ili je bilo razloga da zna da se njegovi podčinjeni spremaju počiniti takva djela, ili da su ih već počinili, a nadređeni je propustio poduzeti nužne i razumne mjere da spriječi ta djela ili da kazni njihove počinitelje.

Motorator Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    OK, to i ja velim. Ali Gotovina je imao pod sobom, recimo, desetare? I oni su "nadređeni" jer imaju 10 pod sobom. Pa i njih na sud, ne?
    A vrhovni je (bio) Franz. Pa onda njega na sud. Jer je on najvrhovniji (bio) i nije imao nadređenog. A Gotovina je slušao šta mu je ovaj rekao.

Osim toga, živo me zanima kako će dokazat da je Gotovina "znao". Ziher imaju snimke gdje njemu netko veli "stari, ovi će radit to i to, tako se priča" a Ante gleda u nebo i veli "ha? kaj? di? ća? što? kako? nešto neko reko?"
    Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    bonbon
    Godina
    43
    Bodovi
    16.211
    Nivo
    30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ponavljam, 1994 je sabor dio ustavnih ovlasti prenio na haaški sud i time je haag dijelom postao institucija hrvatske države. Tu je kraj priče.
    što znači da haag nije bio nadležan za Bljesak i Oluju. Kasnije je Račan dopustio da nam se sudi za Bljesak i Oluju.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    May 2003
    Mobitel
    Nokia N95 8GB, 8910
    Operater
    VIP, tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni nikako niste jasni. Pa da je Gotovina imao čistu savijest ne bi se 4 godine skrivao. EOD
    Al on je domoljub. Ku*ac je on domoljub jel da je otišao bi odmah na sud i dokazao da je nevin i ne bi bilo ovakih sranja.

+ Odgovori na temu
Stranica 7 od 12 PrvaPrva ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... PosljednjiPosljednji

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove