Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 5 od 12 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 101 do 125 od 286

Hybrid View

Too old for this Sh**!!! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdriveTagger First Class

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    91.794
    Nivo
    73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...samo da se nadovežem - veoma mi je žao što su ga našli...

...ali - da se predao prije cca. 4 godine vjerojatno bi bilo isto kao i sad... to što su ljudi činili "zločine" (i ginuli) da obrane Hrvatsku, to nije bitno... nitko očito ne zna da su u kućama bile babe i didovi od kojih 60-80 god koji su ubijali naše borce...a ko tobože bili su srpski civili...znam to iz prve ruke jer je moj otac to doživio - na sreću nije ubijen, ostao je živ, ali su druge osobe poginule...

...sad još samo čekam da mom ocu stigne poziv za Haag... ma nek se goni i vlada i predsjednik...
    ..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..

kaj gledaš? Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    43
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mala
    samo hocu reci da si je sanader iskopu rupu iz koje izaci nece nikada! gadi mi se ovakva drzava! xxxx xxxx bi govna jeli za EU! da nije bilo njega,oluje nebi bilo,jos bi bilo pod srbima! i bit cemo opet i necu se cudit kad neko dode u sabor i pobije ih sve tamo! majku im njihovu!!!
    Ma nisu problem ljudi u saboru, problem su ljudi koji su ih tamo postavili, ZNA SE koji su...

= Citat = Izvorno postao RAUL
    Cinovi se ne dobivaju samo zaslugama vec i struconm spremom
    Znam ja to i bolje nego što ti misliš, no to nije bio cilj rasprave. Sva sreča da je Gotovina "školom" stigao na mjesto generala...

= Citat = Izvorno postao Eminem
    nitko očito ne zna da su u kućama bile babe i didovi od kojih 60-80 god koji su ubijali naše borce...a ko tobože bili su srpski civili...znam to iz prve ruke jer je moj otac to doživio - na sreću nije ubijen, ostao je živ, ali su druge osobe poginule...
    Kakve to veze ima sa činjenicom da je sud koji je Vlada RH priznala optužila čovjeka? Pa nije ga osudila, nego _optužila_, svatko je nevin dok se ne dokaže suprotno...

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kakve to veze ima sa činjenicom da je sud koji je Vlada RH priznala optužila čovjeka? Pa nije ga osudila, nego _optužila_, svatko je nevin dok se ne dokaže suprotno...[/QUOTE]

To je istina..samo sto ja nisam dozivo da je haski sud nekog proglasio nevinim...zapravo njima su svi jednkao krivi za rat na nasim prostorima.Pametije bi bilo da se posvetili onim djelatnicima UN iz Srebrenice.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2003
    Mobitel
    blackberry
    Operater
    vip
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao gog
    Ma nisu problem ljudi u saboru, problem su ljudi koji su ih tamo postavili, ZNA SE koji su...
    ma sta nije,daj molim te! to je takva gamad svi tamo da je to strasno! da nije tragicno bilo bi smijesno! jos ce reci da smo mi krivi za rat,dao bog da xxxxxxxxxxxxxxxxxx nacionalnog heroja osudit!
    sanader si je smrtnu kaznu prepiso,sam sebi!
    nek samo plazi po drugima i govna jede za EU sad ce vidjet sta ce pravi hrvati napravit!
    nebi uzalud srbi cestitali hrv vladi,to njima u korist,a razmislite malo kak je domobranima sada!
    Zadnji uredio gog : 08-12-2005 u 23:20
    mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe

kaj gledaš? Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    43
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Gruntovčan
    Jooj daj sad filozofiras -- istiina je da smo priznali sud , a to je bilo zato kaj smo ocekivali da ce sud bit pametan , shvatit ko si krvci za sve (pobunjeni srbi SAO Krajne + srbi pod vdstvom Milosevica) i ljepo njih osudit na dozivotne !
    Ne priča se o tome tko je započeo rat, nego tko je sve činio ratne zločine. Ti ne vidiš razliku?

= Citat = Izvorno postao Gruntovčan
    (dobro ovo se malo zezam , nisu tak bas mislili nasi)

+ kaj naravno su nam prjetili sankcijama ak ne priznamo taj vrazji sud.
    Samo u hrvatskoj se može desiti da vlada koja donese poteze po kojima svi pljuju bude opet izabrana od tih istih ljudi koji po tim potezima pljuju. Pametnom dosta. Pa ti opet glasaj...

ma sta nije,daj molim te! to je takva gamad svi tamo da je to strasno! da nije tragicno bilo bi smijesno! jos ce reci da smo mi krivi za rat,dao bog da xxxxxxxxxxxxxxxxxx nacionalnog heroja osudit!
    sanader si je smrtnu kaznu prepiso,sam sebi!
    nek samo plazi po drugima i govna jede za EU sad ce vidjet sta ce pravi hrvati napravit!
    nebi uzalud srbi cestitali hrv vladi,to njima u korist,a razmislite malo kak je domobranima sada!
    Da, a kak je domobranima sada kada žive u kartonskim kućama dok kvazi-branitelji i kvazi-heroji voze bembure, mecedese, kurče se po birtijama, nose pištolje i natežu maloljetnice, te općenito misle da su nekoga za jaja uhvatitli (neću napisati koga da budem religiozno korektan)??

Kako je domobranima koji nisu činili zločine gledati da se zbog jednog čovjega baca ljaga na branitelje?

p.s. Gotovinu nije nitko osudio, nego optužio, da li samo ja vidim razliku u tome?

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A zašto ne bi znao engleski tako dobro? Obzirom koliko dugo je bio u bijegu mogao je 5 stranih jezika naučiti tečno govoriti...

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2004
    Mobitel
    MPX220, V3 RazrBlack
    Operater
    VIP
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imas pravo, ma ne znam, al sam uvjeren da je jos netko tamo snjim!
    Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black

Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC

Banned Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Aug 2004
    Mobitel
    Čipana E550
    Operater
    antipatija
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma brije stric , nije mogo skuzit kojom brzinom prica Gotovina .. gledo sam i ja pazljivo.

EDIT : da bio je neko s njim u onom kombiju , al to moze bit njegov cuvar ,, ap nebi ga pusitli u otvoreni kombi samo s lisicama na rukama

edit:zazivam Hitlerov elit skvad koji je 45e izvuko Mussolinija ,kad je vec Italija pala , od tam negdje da sad izvuče Gotovinu

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ajme, da sad netko BB Matku došapne kaj se događa, ovaj bi srušio onaj zid oko kuće...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2003
    Mobitel
    blackberry
    Operater
    vip
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    samo hocu reci da si je sanader iskopu rupu iz koje izaci nece nikada! gadi mi se ovakva drzava! xxxx xxxx bi govna jeli za EU! da nije bilo njega,oluje nebi bilo,jos bi bilo pod srbima! i bit cemo opet i necu se cudit kad neko dode u sabor i pobije ih sve tamo! majku im njihovu!!!

edit by gog: lakše malo sa jezikom...
    mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe

Too old for this Sh**!!! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdriveTagger First Class

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    91.794
    Nivo
    73
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ..."mala" - svaka čast... lijepo si me iznenadila ...
    ..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..

Banned Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Aug 2004
    Mobitel
    Čipana E550
    Operater
    antipatija
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jooj daj sad filozofiras -- istiina je da smo priznali sud , a to je bilo zato kaj smo ocekivali da ce sud bit pametan , shvatit ko si krvci za sve (pobunjeni srbi SAO Krajne + srbi pod vdstvom Milosevica) i ljepo njih osudit na dozivotne !

al to se to nie dogodilo.

(dobro ovo se malo zezam , nisu tak bas mislili nasi)

+ kaj naravno su nam prjetili sankcijama ak ne priznamo taj vrazji sud.

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Izadalui Su Nas Sve Skupa Čaovjek Se Borio Ma Skora NizaŠta V E L I K O Šteta

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    SL45i, SL55, K750
    Operater
    vip.me
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao HCSC
    Izadalui Su Nas Sve Skupa Čaovjek Se Borio Ma Skora NizaŠta V E L I K O Šteta
    previse markiranja sa sata hrvatskog

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    SE t630
    Operater
    ViP
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iz znatizelje sam uletio u temu..citam i uzivam u oprecnim misljenjima..nekako mi se namece da i sam nesto kazem o svemu ovome..kome se ne cita ili ne svidja sto pisem..nek preskoci...ja ne vidim u cemu je tragedija sto je doticni gospodin uhicen....ni prvi ni zadnji...zar su svi ostali nasi generali idioti jer su otisli na sud-i to samovoljno..a neki i bili odrijeseni optuzbe..po cemu je on bolji od svih njih. Naravno, ovo je moje misljenje, nisam bio u nikakvom "vojnom odredu" kojeg je vodio doticni tak da ga osobno ne poznam kao ni njegove naredbe...ali u mom kvartu zivi nekoliko vojnih invalida...što kicma, što extremiteti...pa im nitko ne diže spomenik..a kamoli da su dobili neke opake mirovine ili privilegije..jedan radi kao kolporter na jednom križanju..za ostale ne znam..ali znam da ne žive ko bubreg u loju...i sami si plačaju toplice...a mislim da o kanarima ne razmisljalju...pa i sami smo svjedoci brojnih prica iz dnevnih i tjednih tiskovina u kojima su spominjane brojne tragične pogibje-samoubojstva hrvatskih branitelja koje je država "prevarila"...te ljude ,tj. njihovo nezadovoljstvo potpuno razumijem..ali kao i svugdje u životu tako i u ovoj situaciji...oni koji se uspiju izboriti dobiju puno..a oni manje glasni,samozatajniji tipovi ne dobiju apsolutno ništa osim pustih obečanja ministrice branitelja...sad će se većina vas nasmijati ali iz filma koji ste više manje svi gledali i koji bi neki proglasili vrstom šunda dolazi jedna krasna poruka..film je: rambo 2, kraj filma-poručnik pita Ramba..Rambo-što ti zapravo želis.,a ovaj mu odgovara- What I want is what everybody wants, every forsaken man who spilled his guts...For our country to love us, as much as we love it..thats what I want.....mislim da je tak nekak islo..ista poslijeratna situacija kod nas ko ameri s vjetnamom (osim kaj mi nismo bili agresori)...dakle,nakon rata ko se guzio cijelo vrijeme taj se i poslije fino uguzio..a ostali na ulicu...svaka cast gospodinu generalu sto je napravio za lijepu nasu..ali u svemu tome neki tvrde da je napravio i neke ružne stvari za koje bi trebao odgovarati ili se bar pojaviti na sudu i razjasniti svoju stranu..istina,svako je nevin dok se ne dokaže suprotno..ali teško mu u prilog nevinosti ide bijeg...mediji se raspisali da se siromak muci negdje u podgorici,žedan ,gladan..a lik uživa bolje nego svi mi skupa..i vjerojatno uz potporu nekih moćnih lobija ...iz općeg duha većine vaših postova naslućujem da će me mnogi poželjet razapeti zbog ovih izjava..ali eto, imam pravo na svoje mišljenje, pa ga jednostavno iznosim
    hvala na čitanju

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2003
    Mobitel
    blackberry
    Operater
    vip
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ako je to za tebe drzava,svaka ti cast! nije sad stvar u autima,i materijalnom! pa da nije bilo gotovine i jos nekih,a posebno njega ,pa di bi mi bili danas?! pod cijom vlascu!? ovi svi kao u bedu,a seru ko golubice! sad je sanader dobio bodeove za EU i on se za svoju guzicu pobrinuo! boli njega..
    pa kaj bi s nama bilo da se ti generali i ti ljudi nisu borili za nas.pa sve bi nas pobili!! i jos ti evo prave hrv drzave,tu nam dolaze srpske zvijezde pjevat,a zabranjuju thompsonu i takvima!??
    i sto se tice auti,kaj su politicari zasluzili to,bembure i mercedese?!?? ma necu pricat,nema smisla,stojim cvrsto iza svega sta sam rekla. za mene su to cista gamad!!!

kaj gledaš? Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    43
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I za mene, no mislim da malo krivo rezoniraš oko nekih stvari... No s obzirom da imaš samo 1 godinu nije ni čudno

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2003
    Mobitel
    blackberry
    Operater
    vip
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I za mene, no mislim da malo krivo rezoniraš oko nekih stvari... No s obzirom da imaš samo 1 godinu nije ni čudno
    nes bi ti rekla ,ali necu,cura sam a to nije lijepo cuti iz usta jedne djevojke!
    grunt,ak te zanima,dodi i pokazat cu ti.
    laku noc

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    samsung i Huawei
    Operater
    A1 tomato
    Bodovi
    33.729
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.729, Nivo: 44
    Bodovi: 33.729, Nivo: 44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Wink

...pa kad si tak ogorčena i isfrustrirana,čudi me da nisi otišla gore pred banske dvore , imat češ društvo istomišljenika,a možda se i premjer pojavi pa mu sve reci što te tišti svih ovih godina!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2003
    Mobitel
    blackberry
    Operater
    vip
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao lili
    ...pa kad si tak ogorčena i isfrustrirana,čudi me da nisi otišla gore pred banske dvore , imat češ društvo istomišljenika,a možda se i premjer pojavi pa mu sve reci što te tišti svih ovih godina!
    ne muci mene nista,ne brini,samo iznosim svoje misljenje kao svi ovdje!

Banned Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Aug 2004
    Mobitel
    Čipana E550
    Operater
    antipatija
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mala je paklena .

Strah me pomislit kakva je u ......

na kavi

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Najgore je to što se pod okriljem Domovinskog rata raznorazni fejkeri uzdižu i hvališu naokolo, a od rata ni r nisu iskusili. Mislim da ovdje ima premalo ljudi koji u potpuno razumiju situaciju da bi mogli iznostiti svakakve stavove. Definitivno nisam sretan i zadovoljan sve dok Karadžić i Mladić ne završe na sudu i budu kažnjeni, ali da mi netko može reći da na ni na našoj strani nije bilo odmetnutih... takvih je bilo u svakom ratu, pa i u ovom. S tim ne impliciram na Gotovinu, ali kad se već rasprava malo proširila...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2003
    Mobitel
    blackberry
    Operater
    vip
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    al nemos ti usporedivat generala i obicnog vojnika, isto ko i predsjednika i moga tatu,mozda je vojnik vise zasluzio hvalu nego general,predsjednik moze otic na egzoticne otoke dok moj tata mora uci u dugove da bi odveo familiju,ali je i to tak.samo dajem primjer. neka ode,neka dokaze da je nevin i neka ga puste!

kaj gledaš? Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    43
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    al nemos ti usporedivat generala i obicnog vojnika, isto ko i predsjednika i moga tatu,mozda je vojnik vise zasluzio hvalu nego general,predsjednik moze otic na egzoticne otoke dok moj tata mora uci u dugove da bi odveo familiju,ali je i to tak.samo dajem primjer. neka ode,neka dokaze da je nevin i neka ga puste!
    Meni se čini da tvoj tata ne mora ići u dugove, osim ako stvarno jako loše raspolaže novcima :

http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=130792&postcount=5
    http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=131163&postcount=20

ima toga još, ali mi se nije dalo tražiti

Ovo sam skoro zaboravio...

i jos ti evo prave hrv drzave,tu nam dolaze srpske zvijezde pjevat,a zabranjuju thompsonu i takvima!??
    Srpske zvijezde dolaze pjevati iz više razloga, 1. zato što ne čine ništa protuzakoonito i protuustavno, a 2. zato što ih ljudi slušaju, ljudi poput Gruntovčana i tebe...

http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=160558&postcount=63

Banned Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Aug 2004
    Mobitel
    Čipana E550
    Operater
    antipatija
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Srpske zvijezde dolaze pjevati iz više razloga, 1. zato što ne čine ništa protuzakoonito i protuustavno, a 2. zato što ih ljudi slušaju, ljudi poput Gruntovčana i tebe...

http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=160558&postcount=63

sad ispada da smo mi drugcja sorti ljudi od tebe

Misli mdase mala krivo izrazila ...

nije htjela rec kak ona jdno zivi i da se njen otac pati nego kak njen stari nebi mogao odvest svoju familiju na nekakve Karibe il tak nes,to ej sad izvuceno iz konntexta

+ Odgovori na temu
Stranica 5 od 12 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... PosljednjiPosljednji

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove