Si bio ti na skupu?Izvorno postao smogovac
BTW, ako imate današnji Jutarnji list preporućam da pročitate Tomićevu kolumnu...
Si bio ti na skupu?Izvorno postao smogovac
BTW, ako imate današnji Jutarnji list preporućam da pročitate Tomićevu kolumnu...
ajde nabaci neki scan stranice, ne kupujem jutarnjiIzvorno postao gog
Hebiga, ne kupujem skenerIzvorno postao coma_zgb
![]()
nije ih bilo toliko... max 40 tisućaIzvorno postao smogovac
Ni u Rijeci nije bilo bolje.Tako reć ništa ljudi!
zato jer je većina išla za splitIzvorno postao Bumbislav
ako je neko vidio onu zastavu na dva štapa na kojoj piše blue army i gotovinina glava je na njoj, to je zastava od boysa, što je dokaz da su išli i mnogi iz drugih mjesta
a za sve one koji govore kak je gotovina imo puno para uz sebe, mogli ste pročitati da je onaj frajer s kojim je gotovina uhićen u restoranu došao mu donijet pare koje su skupili hrvati iz amerike
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
u Bjelovaru 100-ak...Izvorno postao Bumbislav
a naravno....kratko,ali bio sam....![]()
Ante Ante svi smo zate!!!
Bolje rob nego grob!
Trst je naš!
isl
dobro sad se zezam![]()
A nisam ni ja čitao... Može netko neki kratki opis, prepjev ili slično?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Hm, hvala qurcu da je HDZ na vlasti, jer da je kojim slučajem Račan i njegova prćija, bilo bi ajmeeeeee. Dakle, skup je protekao izuzetno mirno i bez preteških riječi, uvreda i prijetnji za razliku od onog prije 4 godine.
S obzirom na prirodu skupa u Splitu, moglo bi se reći da je svijest ljudi u 4 godine napredovala, jer je ovakav skup sve što bi normalan i razborit čovjek želio.
Međutim, to možemo zahvaliti isključivo činjenici što je "kriva" stranka na vlasti, pa su emocije donekle prigušene i ne može im se izvikivati "komunjare" ili "izdajnici".
časni sude nije kriv ANTE LEGENDO
Zadnji uredio goce : 12-12-2005 u 22:28
dinamo sancta sanctorum
PRODANE DUŠE NEKA MI POPUŠE
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evo malo veselja![]()
ma prestrasno me ljuti sve tooo...:/
ma uzmi dozu naveče i sve bu OK
...bedasto je kaj je bježal, a sad sud naziva časnim![]()
Da, i meni je to upalo, ko trn u oku. Pa koji q svaki put mora reći to "časni sude". Jel to neko pravilo i li šta? Moš mislit velike časti.
To znaci da ga podrzava i da ga stuje.
To znaci da se slaze sa njegovim radom, ili ti (Haskim sudom)
Im great in bed
I can sleep for days
Da, znam, pitao sam čisto retorički. U svakom slučaju zanimljiv je obrat.
ajde daj mile prekini već jednom...prekini,već stvarno dosadan sa tim upadicama i strelicama...mora to govoriti,to piše u nnihovom nekom haškom kodeksu...
bitno da se ti možeš veseliti,vjerujem da si u latinici isto uživao jel tak?
Ne znam baš mora li to govoriti, vidjeli smo kako Šešelj razgovara sa sucimaIzvorno postao smogovac
A i offtopic si...
a i Milosevic..ali ipak Gotovina je za njih Gospodin!!!!Izvorno postao gog
Izvorno postao gog
Kako ide ona,svako je nevin dok se ne dokaze suprotno... ili tako nekako.Politika me uopste ne zanima,ali posto je ovo bila boom tema,morao sam zaviriti ovde.Zakljucak iz svega je,nemojte se bezveze nervirati ili likovati,jer mi smo obicni piuni,i nas niko ne pita za misljenje.Cinjenica je takodje da je danas jako zajebano biti politicar ili u vladi.... nema tu perspektive....
A kad ste kod Seselja vec,evo jedan mali remix
http://www.geocities.com/radnicka_klasa2/Shesh.swf
Zato i jesu u kurcu ovi svi narodi...ex yu jel...nemojte se bezveze nervirati ili likovati,jer mi smo obicni piuni,i nas niko ne pita za misljenje
Dok šutiš, svi te gaze. Ako im daš da te gaze, onda ni ne zaslužuješ bolje.
Ko se nezna borit za svoje, ne zaslužuje da živi.
Dabog da susjedu krava crkne! Kako bi mi to rekli jel...eto ti naroda.
Evo jedna prigodna...malo je tema zamrla, pa da osvjezimo...
Jest da je 3MB ali vjerujte mi isplati se skinuti (barem po mome sudu)!
Link: http://rapidshare.de/files/9506822/Z...de_mi.wmv.html
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks