pa koristi skracenice![]()
pa koristi skracenice![]()
Forumaš godine :)
Da, to je full u kur**, totalno nezgodno za prevod
maraschino - PTICICA
morat cu ili smanjiti font ili izbaciti one slikice sa strane!
Tek sada citajuci ove vase patcheve vidim kako je zanimljivo imati sl45![]()
pa kaj mislis zasto sam ga kupio!??!?1
i htio ga meni uvaliti?
ma nebi ga ja prodo, kada budem novi kupovo ovaj necu prodavati ni slucajno!
da ja bi volio kupiti sx1 kad stigne (viditi ćemo), ali isto neću prodavati sl45, s njim ima toliko mogućnosti, mob je strava
maraschino - PTICICA
tko zna, mozda ga i jajednog dana uzmem
3aTmr- poslo sam ti sa hr prijevodom meni!
da, ali mislim da si se zeznio kod slanja. Pročitaj mail.
maraschino - PTICICA
@coma
probao sa tvojim fullflashom ubaciti graf menu, ali ne uspijeva mi. Neznam jesi li ti uspio, a ako nisi javi, pa ću ti reći kako da probaš naoraviti
maraschino - PTICICA
nisam uspio, evo poslo sam ti opet!
probaj pvako:
1.očitaj memoriju sa mob (onu s kojom ti mob radi, normalno), ali ne fullflash, nego samo do 5F0000 (dakle ono 600000 zamijeniš sa 5F0000)
2.sad sa ffmod-om ubaci slike u taj .bin file koji si upravo skinia sa mobitela
3.sad ubaci taj file sa ubačenim slikama u mob (ali pazi da staviš od 000000 do 5F0000)
4. sad ubaci onaj vkp file koji sam ti poslao, i probaj upaliti mob.
Ja flešanje radim sa UniSiemens-om, ali trebala bi ista stvar biti i V_Klay-o. Samo pazi da upišeš 5F0000, a ne nešto drugo, jer možeš zeznuti mob.
maraschino - PTICICA
@coma
evo ubacia sam i hrvatski prijevod na stranicu
maraschino - PTICICA
ma opet isto, jel mi mozes poslat svoj full flash ali original bez patcheva i bilo kakvog mjenjanja? zazipan je 2mb!
ja ti nemam originalan full flash, bez patcheva..
ali mogu ti poslati ovaj koji imam sad sa popisom patchova,pa onda samo sa v_klay-om ih skineš (undo)
maraschino - PTICICA
a kako sa vklayem maknem odredjeni patch? ajde budem pito vikija pa ti javim! ali hvala
samo ga upišeš i umjesto apply, klikneš undo, nema nekakve velike mudrosti
maraschino - PTICICA
Imam ti ja goli fullflash i težak je 6mb... a ljepo sam napisao da se prvo napravi backup. Probaj sa undo pa ako ne bude išlo šaljem ti ga.
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
eh kad ljudi su takvi da ne vole slušati i pročitati upute do kraja...
maraschino - PTICICA
ma imam ja backup, ali mi ocito nesto nevalja, jer nikako nemogu staviti graficki meni, poslo sam ga 3atmr-u i on isto nije mogao na svom, tako da je problem u flashu! zazipaj ga i smanji ga sa 6 na 2mb!
vjerojatno imaš neki patch u flashu koji ne dozvolja da staviš ovaj za graf menu. Ja tako nikad nisam uspio staviti onaj sat, što smo se bili mučili prije jednog vremena, dok nisam izbacia gotove sve patchove. Neki patch-ovi dolaze u konflikt, a ja recimo imam oko 25 patch-ova trenutno u ovom flashu što ga sad koristim
maraschino - PTICICA
ma neznam kako jer prvo sto sam napravio je backup, tako da sigurno nemam nikakav patch na njemu!
????onda ne kužim...
jesi li probao ubacii graf menu sa two click-om, samo da vidiš jeli tako radi?
Probaj s njim, ako ga nemaš možeš ga skiniti ovdje:
http://free-zd.hinet.hr/Andrej_Vukic/htm/patch_tool.htm
maraschino - PTICICA
Bookmarks