ja isto imam losa sikustva snjima odprije
dakle to je nevjerojatno....dao sam 14.11 digitalni fotic samsung digimax 430 na servis, i ona cura mi je rekla da ce aparat biti popravljen izmedju 7 i 10 dana... sad je proslo vec 3 tjedna i jos nisi popravili.Danas sam ih nazvao i zamislite kaj su mi rekli..da kvar jos nije uklonjen i da jos nije u postupku...Idioti, a dolazi Bozic, Nova Godina, zelim slikati!Sad neznam kaj da radim...jos je pod garancijom tako da ce ga besplatno popraviti ...kaj mislite kolko bum jos cekao to??
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
ja isto imam losa sikustva snjima odprije
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
a koliko ti pise u garanciji onaj rok ako ga u tom roku ne poprave da ce ti dati novi?
iPhone 5s 16 GB
to neznam, kada je garancija kod njih ali su totalno neprofesionalnii nestrucni
Nemoj ih zvati odi tamo, preko telefona te lako odj..., ja sam imao slicnu situaciju preko telefona nazovite sutra, pa za dva dana, a kada sam otisao tamo i malo priprijetio novinama su mi vratili sve pare jer nisu imali da mi daju novi uređaj!
Po defaultu, oni mogu imati uređaj na servisu do 45 dana, a nakon toga ti ga moraju zamijeniti sa novim. I naravno, garancija ti se produžuje za onoliko dana koliko ti je uređaj bio kod njih na popravku.
u biti mi je sad bolje ne zvati ihi pricekati ako prodje 45 dana pa uzeti novi uredjaj
...ili da te nazovu 44. dan i vrate ti staru kramu.![]()
meni su tako K750 kad sam ga nosio na popravak joysticka, vratili tocno dan prije nego sto sam trebao dobit novi![]()
iPhone 5s 16 GB
to ovisi od servisa do servisa. treba točno pročitat za taj uređaj što piše u garanciji.Izvorno postao frish-KI
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma neznam kaj cu, stvarno me razocarao njihov servis, a inace sam imao jako dobra iskustva s njima
za vecinu elektronickih uredjaja je sada 15 dana servisa. a nakon toga novi uredjaj. Evo bas sam prekjucer otisao po novi DVD. Bio je vec na servisu i rekao sam im da nek budu sretni da ih nisam zvao telefonom da dodju po njega jer su obavezni popraviti kvar u stanu i spomenuo sam da nema smisla popravljati ga jer bi trebali to napraviti u rekordnom roku da sve skupa nije 15 dana na servisu i onda je netko odostraga viknuo čovjeku koji zaprima uređaje na servis "daj piši odmah zamjenu".
dobar grah daleko se čuje
Velim zato jer koju god garanciju da sam imao, pisala je ta cifra. A moja je pržilica bila u servisu 4 tjedna, da bi mi ju na kraju zamijenili novom, jer sam nekoliko puta dolazio u trgovinu.Izvorno postao whiteboy
Bookmarks