ima nas tu puno ovisnih o ovom forumu.![]()
Mogu vam reći da sam ovisan o ovom forumom, naime ja sam dnevno cca. 4h (ako ne i više, u intervalima odem dojdem, pa opet odem itd...) na ovom forumu čitajući i upijajući znanjeKoliko dnevno provedete vremena na ovom forumu... ispričavam se forumčini
![]()
Seriously?
ima nas tu puno ovisnih o ovom forumu.![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Pa vjerujem always on-lineIzvorno postao flOorKilla
čak i u ovo doba...
Seriously?
...ima nas ima.....![]()
Isuse lili pa ovu poruku si poslala u 6:29!!!!!!!!!!![]()
![]()
???????????????????????????
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Lili doesn't sleep. At all...
Ma spojila se preko WiFi AP-a kad je bila na placu jutros![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
kaj ceš kad imam pametni telefon!!!!![]()
Btw-plac radi od 8.
Ja sam isto ovisan o forumu. Prije sam dnevno bija po 3-4h, a sada sam oko 1-2h.
Kada sam u gradu i nisam pri kompjuteru na internet idem sa PSP-om.
jedno 2h dnevno, ali kad nisam par dana na forumu, nešto mi fali
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Tek sad vidim da nisam normalanSvi ubijate po nekoliko sati na FORUMU, a ja zadnjih 2mj nisam bio duže od 1h na NETU.
Inače sam preko ljeta dosta vremena ubijao, ali sad sam sve manje i manje tu - uzrok je ono nedavno usporenje foruma..
sretan ako skupim 2h u TJEDNU NAIME NEKI MORAJU I UČIT
dinamo sancta sanctorum
PRODANE DUŠE NEKA MI POPUŠE
pa ja sam se ovdje samo dosao raspitat za neki palm ili tako nesto a sada sam po tri cetri sata
DUKE II CMGSN
ja dosao po preporuku za novi mob, sad sam nakon pola godine postao i moderator!![]()
da ne znam kako to me uvijek odbijalo sestra mi pise blog i clan je nekih foruma i uvijek bi joj nesto kvocao da kak moze bit ne netu po par sati a gle mene...
Zadnji uredio ljevi : 11-12-2005 u 20:41
DUKE II CMGSN
da meni je forum super,uvijek prolistam iskom,tportal,index a onda na forum kada skuzim da na portalima nema nista pametno
ja gledam forum o sonyericssonima a post nisam tamo napisao
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Bookmarks