Svjestan sam da je 6600gt najbolja i najskuplja od gore navedenih grafickih kartica-zato je nisam ni naveo..a kad smo vec kod toga...dodaj jos 100kn pa imas ovo,pa jos samo 100 pa imas ovo...treba negdje povuci crtu..zato sam pitao za iskljucivu usporedbu x700 vs. 6600...a mislim (ispravit cete me ako grijesim) da se puno vise od te gt isplati uzeti powercolorova x800gt koja je 256 bitna i ima ddr3 memoriju..a dodje u autronicu 1289kn...mislim da ona nadaleko i nasiroko papa gt-icu...jer je klasa iznad...Najveci problem je u tome sto sam mislio kupit graficku do 800kn, pa rekoh sam sebi ajd jos 100 pa da uzmem tu 6600td..pa onda vidjeh x700 za 100 vise....i toj prici nikad kraja..samo se o tome radi...do sad sam imao 9600 pro sa 128ddr..i bio sam vise nego zadovoljan,nemam nekakve prevelike gamerske apetite ni zahtjeve,al tu i tamo kad mi nesto zaluta na komp bilo bi zgodno da mogu odigrati u nekakvoj pristojnoj rezoluciji (s obzirom da sa 17 prelazim na 19 monitor)....svejedno hvala vam na odgovorima i s nestrpljenjem ocekujem nove