Ljudi nismo se ovdje dosli prepucavat,neg ustvrdit karakteristike oba telefona.
Oba su odlicna i odlikuju ih odlicne karakteristike.Ja trenutno imam N70 i jedva sam docekao da je nabavim,i nisam se zaj..omobac je odlican,ima sve sta covjeku treba(Dobra kamera,Zvuk,funkcionalnost,kvaliteta).Naime ja od mobaca zbilja trazim sve,ali gledajte to ovako:Oba mobaca imaju solidnu kameru(ne mozete od 2mpx kamere koja nema opticki zoom traziti bogzna kakve slike)Ali su sasvim solidne i to mi vjerujte.Sto se tice W800i meni se jako svidjao i skoro mi je dominirao u kupnji,ali kako sam rekao ja trazim funkoconalan mob(da mogu instalirat hrpu aplikacija)pa mi je ipak prevladal Njokica.Sto se tice zvuka,W800i ima odlican zvuk,a mislim da tu slusalice daju svoje,dok i N70 ima jako dobar zvuk,i prilicno kvalitetne slusalice.No meni je najveca mana Nokiin pop port i koji mi se kod nekih njokica znao rasklimat,no s ovom se to jos nije desilo.Naravno to se ne mora svakom desit
Njoka ima i prednju kameru za video telefoniju pa joj je to jedna mala prednost.Ali mislim da konacni rezultat odnosi i cijena(ako kupujemo u ducanima)Ako se ne varam N70 dodje pa blizu 4500kn ako ne i vise,a W800i oko 3000kn,pa mi se cini da da ce u ovom slucaju ljudima koji hoce kupit novi phone ipak igrat u dosta tome i cijena.
Kazem ovo su sad samo moja iskustva,a na kraju sam trebas odlucit koji te mob vise"provlaci"![]()

mobac je odlican,ima sve sta covjeku treba(Dobra kamera,Zvuk,funkcionalnost,kvaliteta).Naime ja od mobaca zbilja trazim sve,ali gledajte to ovako:Oba mobaca imaju solidnu kameru(ne mozete od 2mpx kamere koja nema opticki zoom traziti bogzna kakve slike)Ali su sasvim solidne i to mi vjerujte.Sto se tice W800i meni se jako svidjao i skoro mi je dominirao u kupnji,ali kako sam rekao ja trazim funkoconalan mob(da mogu instalirat hrpu aplikacija)pa mi je ipak prevladal Njokica.Sto se tice zvuka,W800i ima odlican zvuk,a mislim da tu slusalice daju svoje,dok i N70 ima jako dobar zvuk,i prilicno kvalitetne slusalice.No meni je najveca mana Nokiin pop port i koji mi se kod nekih njokica znao rasklimat,no s ovom se to jos nije desilo.Naravno to se ne mora svakom desit

Bookmarks