To ti je jedini logičan korak.
evo prekjucer,mobitel je bio ugasen,cak mislim da se sam ugasio,baterija je bila puna,i sad ja ga upalim,on mi pokaze samo bijeli ekran i opet se ugasi.Zna netko sto mu je,jer imam ga tek mjesec dana,morat cu da ga reklamiram
To ti je jedini logičan korak.
a dobro,ipak fala
Koliko dugo imaš taj mob. Ja imam 6021 (isti šit) i ako ne držiš dovoljno dugo tipku za paljenje on se ugasi.
imam ga 1mj,kupio ga u simpa paketu.Bio sam ga malo istrugo slucajno ali mislim da to ne utjece na njegov problem da se ne pali.Drzim tipku malo i on se ne pali..(mislim na button gore),upali se on,pokaze bijeli ekran pa se ugasi![]()
direkt u mobis.. nadam se da nije dekodiran?
naravno da nije,samo neznam di je mobis u Puli..morat cu to da nadjem,imao sam siemensa godinu i nesto radio ko raketa dobijemo ovaj i rikne za mjesec
Nema Mobis-a u Puli,javiš se u T-mobile i oni šalju u ZG (o svom trošku naravno)!Da si na pretplati,dobio bi i zamjenski uređaj!
A i to da bi dobio, o tom - potom.
mora dobiti zamjenski. samo malo povisiš glas i odma je sve riješrno. tak su frendicu odj..... bez zamjene kad im je ostavila lg 2200 u t -comu. dođem ja i samo tražim šefa.
Bookmarks