Ja sam za 50 posteva,20 dana razmaka
Ja sam za 50 posteva,20 dana razmaka
Takoder podrzavamIzvorno postao vkosalec
![]()
iPhone 5s 16 GB
Podržavam istoIzvorno postao vkosalec
![]()
Podržavam...Izvorno postao vkosalec
Seriously?
Moje je misljenje kako bi se moglo dopustiti postanje jednoga posta u 10 dana, dok korisnik ne skupi barem 50 postova. Jedan post u 10 dana je kap u moru tema koje se svakodnevno otvaraju u podforumu Oglasnik, tako da taj broj ne smatram pretjeranim. Takodjer bitna cinjenica bi bila da doticni u tome jednome postu ne prodaje pet stavri, nego da to bude ograniceno na najvise dvije do tri (sto bi moderator oglasnika regulirao, odnosno brisao postove u kojima se prodaje na veliko, dakle vise od dvije ili tri stvari).
Vjerujem kako bi i ovo ogranicenje bilo dovoljno da odbije one koji su tu samo radi oglasnika, i ne bih ocekivao da ce se ovo pretvoriti u bezrazlozno postanje samo da se skupi 50 postova, pa da se onda moze postati u oglasnik, jer za skupiti 50 postova ipak treba ulozizi nesto vremana i truda. Ako bi pak bilo i takvih, vrlo brzo bi postalo razvidno da je korisnik sakupljao postove iskljucivo u svrhe kasnijega djelovanja u oglasniku, pa bi se to rijesilo individualno kasnije prema svakome od eventualnih, takvih!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Podržavam uz uvjet da nakon 50 postova ne "zamre" već barem jedan post tjedno ... inače niš od preprodaje mobaća i sl.Izvorno postao vkosalec
Nije ovo za mene ...
slažem seIzvorno postao vkosalec
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
evo, i meni se sviđa navedena ideja sa 50 postova i 20 dana, tako sam i postavio za nove članove.Izvorno postao vkosalec
'novi član' se prestaje biti kad se ispune sljedeći uvjeti:pri čemu možda brojku od 45 dana na forumu nekad i promijenim, vidjet ćemo kako će funkcionirati stvar ovako. za početak je ovako kako tu piše.
- 50 postova
- 45 dana na forumu
ukoliko se netko pokaže okej i prije nego ispuni ove uvjete, a treba mu oglasnik ipak malo češće od svakih 20 dana, takve pojedinačne slučajeve ćemo razmotriti na zahtjev, ako je opravdan. također, napominjem da će takvi zahtjevi biti odobreni samo ako imaju jako dobro opravdanje i ako se član u međuvremenu nečim dokazao na forumu. dakle - rijetko, možda i nikad![]()
Bookmarks