Svidja mi se i podrzavam prijedlog...dakako, trebalo bi ga konkretizirati!
@vkosalec Kako Zappan i rece predlozi nesto specificiranije, pa cemo svi dati svoje savjete i prijedloge...trebalo bi rezultirati kvalitetnim i postenim rijesenjem!
Svidja mi se i podrzavam prijedlog...dakako, trebalo bi ga konkretizirati!
@vkosalec Kako Zappan i rece predlozi nesto specificiranije, pa cemo svi dati svoje savjete i prijedloge...trebalo bi rezultirati kvalitetnim i postenim rijesenjem!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
ja se ne slazem, ako sam ja tu recimo 2mj.. neki dan sam tek skuzio za "oglasnik" i zasto nemam pravo kupit mob, ili da ponudi neki novi clan mob..zato i sluzi ta tema.. ako nađem povoljnije mobitel nego u oglasniku neznam zasto ne bi uzeo, isti rizik je kao i u plavom oglasniku..a sto vise ljudi nudi to je veci izbor..sad ako nekom smeta sto netko novi prodaje mob, po povoljnoj cijeni ne moras ga kupit..kupuj od onih koji imaju 1000postova i ne vidim u cemu je problem..nekome to ne smeta, ako je mob recimo nov s garancijom, isto mi je kupio ga u ducanu,oglasniku il od bilo kog drugog...
tko voli nek izvoli![]()
Bez brige...nece se vjerojatno ici na to da se novim korisnicima zabrani sudjelovanje u podforumu Oglasnik, mozda ce im se samo malo ograniciti broj tema ili postova koje u navedeni dio foruma mogu postaviti!Izvorno postao dubrava
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks