Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 37 od 37
    Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    Nokia 6101 i Samsung D600
    Operater
    T-mobile i Vip
    Godina
    51
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zappan

dok član ne skupi X postova, smije otvoriti jednu novu temu (dakle jedan novi oglas) u oglasniku svakih 15 ili 20 dana.

to mogu automatizirati, tako da se moderator neće morat brinut oko brojanja dana, a opet nećemo u startu blokirat nekog tko se upravo prijavio na forum i ajde ima nešto za ponuditi kao oglas, ali ćemo ipak stopirati preprodavače koji tu vise radi svog biznisa a ne radi foruma.

oko točnih brojaka broja postova i broj dana između dva oglasa za te nove korisnike ću još razmisliti, i vaši komentari su dobrodošli.. nisam pametan jel bolje 50 postova, a 20 dana razmaka ili 100 postova pa samo dva tjedna razmaka između novih oglasa... u biti oko toga se dvoumim
    da sam bila pametna trebala sam odmah ovo pročitati, a ne tek sada kad sam se regala kako bi ponudila nešto na forumskom oglasniku

no, koliko to onda X postova moram skupiti i koliko to dana moram čekati da postavi thread u Oglasniku?

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    Xperia Z
    Operater
    Tele2
    Godina
    33
    Bodovi
    16.798
    Nivo
    31
    Bodovi: 16.798, Nivo: 31
    Bodovi: 16.798, Nivo: 31
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Podržavam :thumb:
    Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    46
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Pacifika
    da sam bila pametna trebala sam odmah ovo pročitati, a ne tek sada kad sam se regala kako bi ponudila nešto na forumskom oglasniku

no, koliko to onda X postova moram skupiti i koliko to dana moram čekati da postavi thread u Oglasniku?
    Mozes odmah, jer jos nije nista ograniceno, to je tek prijedlog o kojemu se raspravlja, a akcije ce biti poduzete kad se rasprava zavrsi!

A prema zadnjem zappanovom prijedlogu i onda ces moci, ali tek jedan oglas. Kada otvoris taj jedan onda ces sljedeci moci otvoriti tek za 15 dana pa tako dalje. Ili kad skupis 50 postova mozes neograniceno otvarati nove teme.

Stoga za sada slobodno postaj!

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    BB-9000
    Operater
    VIPnet
    Godina
    44
    Bodovi
    20.359
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.359, Nivo: 34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @bimbi - imaš problem s tim. ako objavi jedan oglas u 20 dana, mora moći odgovoriti na ponude u toj temi. ako mu je dozvoljen i jedan post u 10 dana, neće moći odgovorit na ponude. stoga to baš nema smisla. dovoljno je za sada broj novih oglasa riješit i dalje po pravilima oglasnika se ravnat.. to će mislim sredit stvar. ako bude potrebe, kasnije možemo još dalje pojačat ograničenja novima, ali mislim da neće trebat.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao vkosalec
    Ja sam za 50 posteva,20 dana razmaka
    slažem se
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    Nokia 6600
    Operater
    VIP
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovako...ideja mi se sviđa se teško tu šta može... evo recimo kao što je osoba iznad napisala:

= Citat = Izvorno postao Pacifika
    što znači da će osoba koja misli postaviti oglas napisati bezveznih toliko postova koliko treba,napisati oglas i više se nikad neće vratiti tako da se to jednostavno ne može kontrolirati.Uostalom što smeta ako netko dođe i napiše samo post u oglasniku ? Zar ovo nije comunity forum gdje svi mi razmjenjujemo iskustva,zapažanja i sve ostalo kao i prodaju mobitela ?
    Ja sam ovdje kao crna ovca ali ovaj prijedlog mi nikako ne stoji (s ovime ne mislim ikoga uvrijediti)
    Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
    all you need is one place: http://www.rohitab.com

very old s-mod Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points
    Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    63
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    nešto si krivo shvatio, nigdje ne piše da netko ne smije doći i staviti oglas. Radi se o tome da ne bi mogao staviti niz oglasa. Na taj način se odbijaju šverceri i u tome ne vidim ništa loše.

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    46
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zappan
    @bimbi - imaš problem s tim. ako objavi jedan oglas u 20 dana, mora moći odgovoriti na ponude u toj temi. ako mu je dozvoljen i jedan post u 10 dana, neće moći odgovorit na ponude. stoga to baš nema smisla. dovoljno je za sada broj novih oglasa riješit i dalje po pravilima oglasnika se ravnat.. to će mislim sredit stvar. ako bude potrebe, kasnije možemo još dalje pojačat ograničenja novima, ali mislim da neće trebat.
    Ma potpuno si u pravu!

Totalno sam se krivo izrazio...lapsus calami!

Mislio sam da bi se novim korisnicima mogla dopustiti jedna tema u deset dana, dakle u mome proslome postu spominjem postove, sto je moja greska jer je trebalo pisati teme!

Jos jednom sorry!

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    Nokia 6600
    Operater
    VIP
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Sljaka
    nešto si krivo shvatio, nigdje ne piše da netko ne smije doći i staviti oglas. Radi se o tome da ne bi mogao staviti niz oglasa. Na taj način se odbijaju šverceri i u tome ne vidim ništa loše.
    ups...sorry, nisam bio dobro shvatio !
    Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
    all you need is one place: http://www.rohitab.com

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    Nokia 6101 i Samsung D600
    Operater
    T-mobile i Vip
    Godina
    51
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma ideja vam je ok no zar nije logičnije da administratori/moderatori vode brigu o švercerima umjesto da se ograničavaju ljudi u pisanju na podforumu Oglasnik?

inače sam čest posjetilac raznih foruma, a i sama sam moderator i administrator nekih pa znam da se može na više načina stati na rep ljudima koji zlouporabe internet prostor

u slučaju ovog foruma je to iskorištavanje oglasnog prostora...negdje je to spamanje i/ili vrijeđanje no svemu tome ima lijeka zato i postoje warn i ban

nego, da se vratim na glavnu temu.... iz aviona se vidi kada netko prodaje/kupuje/mijenja samo 1 mobitel, a kada netko dila s mobitelima pa bi bilo lako filtrirati preprodavače

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    BB-9000
    Operater
    VIPnet
    Godina
    44
    Bodovi
    20.359
    Nivo
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa nije baš iz aviona da se vidi uvijek, a i jako je puno posla. ti nemaš osjećaj da ja kinfi zadnjih 20 dana pomažem čistit taj oglasnik i šaljem PM-ove okolo s pravilima, iako su jasno istaknuta pa ljudi ne čitaju. e pa ja svoje vrijeme cijenim više od toga da budem čistač za nekim, pa ću radije taj postupak automatizirati jer se može. preprodavači će se pokupiti jer neće moći svakih 3 dana pustit novi oglas. trenutno je velika navala novih članova samo na oglasnik i ovako će se pomoći moderatoru sve to pratiti.

a ako netko ispadne uredan član i prije navedenog limita koji postavimo, za rijetke takve lako ručno postavim 'normalne' dozvole. ali u biti, i tako ne vidim potrebe da netko ima 20 malih oglasa mjesečno da mu treba svakih 2 dana otvarat novu temu. iznimke ćemo rješavat na zahtjev.

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    BB-9000
    Operater
    VIPnet
    Godina
    44
    Bodovi
    20.359
    Nivo
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao vkosalec
    Ja sam za 50 posteva,20 dana razmaka
    evo, i meni se sviđa navedena ideja sa 50 postova i 20 dana, tako sam i postavio za nove članove.

'novi član' se prestaje biti kad se ispune sljedeći uvjeti:
    • 50 postova
    • 45 dana na forumu
    pri čemu možda brojku od 45 dana na forumu nekad i promijenim, vidjet ćemo kako će funkcionirati stvar ovako. za početak je ovako kako tu piše.

ukoliko se netko pokaže okej i prije nego ispuni ove uvjete, a treba mu oglasnik ipak malo češće od svakih 20 dana, takve pojedinačne slučajeve ćemo razmotriti na zahtjev, ako je opravdan. također, napominjem da će takvi zahtjevi biti odobreni samo ako imaju jako dobro opravdanje i ako se član u međuvremenu nečim dokazao na forumu. dakle - rijetko, možda i nikad

Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove