mobitel mi se ugasio (baterija nije bila prazna) i kada ga pokušam upaliti
ne prima kontakt ??????????????
mobitel mi se ugasio (baterija nije bila prazna) i kada ga pokušam upaliti
ne prima kontakt ??????????????
dinamo sancta sanctorum
PRODANE DUŠE NEKA MI POPUŠE
Da li probao priključit mob i pokrenut, recimo, V-klay i vidjeti da li ga prepoznaje?
Drugo, to me jako podsjeća na hardversku grešku opisnu u tehničkoj literaturi kao PRAŠINA. Bilo bi ga dobro rastaviti, ako znaš kako, i očistiti.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Izvorno postao Sljaka
Ja sam čuo da prašina čak štiti elektroniku, ali ne i hladnjake, mob nema hladnjake tako da sam siguran da prašina samo štiti, osim ako je na vlažnom mjestu pa se ta prašina pretvori u blato i napravi kratki spoj...
Eh da možda je krepala baterija, probaj s nekom drugom, Od frenda recimo...
Seriously?
@Compov ne znam gdje si čuo tu teoriju, ali molim te da ju ne širiš dalje. U svojoj 20-to godišnjoj praksi još nisam naišao na prašinu koja štiti, pogotovo ako spriječava kontakt na tipki. Prašina je po električnim svojstvima izolator i kao takva nije poželjna na mjestima gdje treba ostavariti kontakt.
Baterija, s obzirom na starost mobitela, ne bi smjela biti tako loša da se mob uopće ne može uključiti.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
stavio sam ga na punjenje i normalno se puni
zmazan nije jer sam ga čistio tjedan dana prije
dinamo sancta sanctorum
Kako si ga čistio? Otvarao kućište, rastavio u dijelove i očistio ili ga očistio samo izvana.Izvorno postao goce
Ako ga nisi detaljno čistio to je jedino kaj možeš probat u vlastitoj režiji. Treba ti torx br.5 , dosta strpljenja i veliki oprez.
Btw. nisi napisao kako se ponaša s V-klayom ili nečim sličnim.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Sve Sam OČistio Iz Van I Iz Unutra
A Kkaj Je To V Klay?????????????????
dinamo sancta sanctorum
V-klay je program za flashanje, patchanje, izradu backupa i mnoge druge stvari sa mobitelom. Skini si ga s www.siemensfreaks , instaliraj i pokreni. Odaberi svoj mobitel, priključi ga, ionako mora biti ugašen. Pritisni REFRESH, kratko stisni crvenu tipku na mobitelu kad program to od tebe zatraži. I napiši kaj se dogodilo pa da vidimo dalje.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Da li postoji resenje, da se uspostavi veza bez otvaranja telefona?
odnjeo sam ga na popravak i kažu da je otišao displej i sada moram
čekat da dođe iz njemačke
dinamo sancta sanctorum
Bookmarks