meni isto e1000 za sada... od onih na .hr trzistu
Koji su po vama najbolji mobiteli trece generacije? Napisite neke usporedbe.
Meni nije losa motorola e1000, mobitel je malo ciglast, ali taj ekran od 320*240 pixela cini ga odlicnim.![]()
meni isto e1000 za sada... od onih na .hr trzistu
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Ima dosta 3G mobitela na nasem trzistu, ali samo ova motorola ima tako jak ekran svi drugi imaju samo 208*176 pixela (cast iznimkama N: n90...)
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 06-12-2005 u 21:08
Ja ne bi rekao da ih je ni priblizno dosta... uz to i ovi koji jesu imaju visoku cijenu koju prosjecan Hrvat moze samo pogledati i proci dalje.
Ako se uzme u obzir SE V600i za 2200kn (samo uređaj), i nisu tako skupi.Izvorno postao Pharcyde
Ako je akcija; izvadim 1000kn i nosim mob bez daljnje rasprave i potpisivanja onda OK, ali 2200 nije (ne)skupo...
2200kn je neki prosječan 2/2,5G mobitel, a 2200kn za 3G mobitel je gotovo besplatno (u Hrvatskoj)
V600i
http://www.tre.it/3foryou/Offerta3/V...0_ITA_HTML.htm
Cijena ovoga 199Eura
http://www.tre.it/3foryou/Offerta3/V...2_ITA_HTML.htm
A ovaj 99Eura
@Dark
smanji malo briju i procitaj thread otpocetka... ja nisam govorio o prosjecnom 3g aparatu vec o prosjecnom Hrvatu. ne kazem da taj mob ne valja nego da ga prosjecni Hrvat ne moze kupiti...
damn, mate
@RAUL
super, Italija je super... steta sto mi nismo Italija...
Zadnji uredio Pharcyde : 07-12-2005 u 01:34
@Pharcyde
Istina nismo Italija, ali ja imam 45 minuta voznje do Trieste tako da u vecini slucaja tamo kupujem aparate....na sve to mi vrate IVU ( Talijanski PDV )![]()
Meni se ovaj SE v600v nikako ne svida. Bija sam u vipovome ducanu pa sam ga vidio. Mobitel je cigla!
Ali ima simpa izgled... na nekaj me podsjeca, ali ne znam na kaj... zbog toga mi se ful svidja![]()
LG, bilo koji iz U... serije! U8130 sam platio 800kn. Svaka cast motorolama, nokiama, SE i ostalima al ne vrijede tolko kolko kostaju (3x vise od LG-a). Za 800kn bar nemoram pazit na mob, a ima sve sto mi treba...
Najbolji 3G aparati su smartfonovi...drugim riječima Motorola A1000, Nokia 6630/80/N70/90.
Najjeftiniji je SE K600i odn. V600 koji je stvarno dobra ulaznica u 3G svijet
Ali ako tražite malen 3G mobitel onda definitivno Samsungov Z500V.
Ali daleko najbolji 3G mobitel će biti SE P990i...ostali su...a way ispod![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
...zavisi što trebaš...Izvorno postao ttperic
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
od nabrojanih imam dakle novu A1000 cca 1 i pol dana staru i zbilja je mrak a u zadnje vrijeme stalno visim na voda ediciji v3x koja ubija i nije ni slična škartu iz oglasnika a naročito poslije Inovatorove intervencije gdje je dekastimizirana i ukrašena jedinstvenim Inova-dodirom koji se razlikuje od bilo čega viđenog a funkcionalnošću je nešto sasvim mračno i to opako dobro radi na 3 G pa je kao takvu inačicu toplo preporučam
abdbda
dajem glas za E1000... samo zbog pristupačnosti, funkcionalnosti, mnoštvo opcija i udarnog ekrana!
kad izađe definitivno će biti n80 a do onda neznam
ja bi onda reko p990 kad izađe,a do tad v3x
mogao bi se s tim složit v3x
a sad a se postrojite i recite koje to 3G usluge koristite da vam je super neki telefon i da vam treba bas 3G telefon.
dobar grah daleko se čuje
dodatna kamerica za snimanje autoportreta...![]()
a sto bi znacila DODATNA. vecina UMTS telefona ima dvije kamere , dali to znaci da bi ti i trecu ili ...?
dobar grah daleko se čuje
EF91 biti će naravno iznad mnogih u svojoj klasi,ali jedina stvar koju ne razumijem ZASTO NE NASTAVE SA "Symbian-om" ali ostalo nema premca...
Samsung ne zaostaje daleko ni sa kvalitetom a niti sa cijenom pa kome se to vise svidja...
Uzivajte...![]()
Bookmarks