a sto bi znacila DODATNA. vecina UMTS telefona ima dvije kamere , dali to znaci da bi ti i trecu ili ...?
a sto bi znacila DODATNA. vecina UMTS telefona ima dvije kamere , dali to znaci da bi ti i trecu ili ...?
dobar grah daleko se čuje
EF91 biti će naravno iznad mnogih u svojoj klasi,ali jedina stvar koju ne razumijem ZASTO NE NASTAVE SA "Symbian-om" ali ostalo nema premca...
Samsung ne zaostaje daleko ni sa kvalitetom a niti sa cijenom pa kome se to vise svidja...
Uzivajte...![]()
ja dajrem glas z500 jer ga imam :bunny:
Imam v3x, brijem isto da je ta "posebna" edicija jer ima vodafone ugravirano na poklopcu. Nisam debrandirao soft jerbo nemam pojma kako a strah pe kopati jer je malo preskupa da je sje'bem :bunny: .
osim baterije sve ostalo je super. 2 mpx je meni sasvim dosta, al ja i nisam neki napredni user.
Bateriju sam rjesio tako da sam uzeo dodatni punj za auto a ugradit cu i steker u motor pa sam miran![]()
heheh...dobre su mi inace motorole....razmisljam o K2 =) :bunny:
najjači je SE K600i , samo mu je prevelik displej![]()
![]()
po cemu zakljucujes da ce biti iznad mnogih u klasi. sto ce on to tebi ili nama omoguciti na UMTSu sto drugi telefoni nemogu?
a sto se Samsunga tice on zaada ima na HR trzistu dva UMTS telefona sa malim ekrancicima, a ako se gleda zbog cega je lansiran UMTS onda su napravili promasaj jer je vecini ljudi veci gust gledat streaming na koliko -toliko ali skoro duplo vecem ekranu.
Sto se tice Siemens-a jedan je od rijetkih ako ne i jedini (neznam jer ne kontroliram sve mobove) koji ima "HSDPA" pa cew streaming biti puno veci gust gledati....... do 14.4 Mbps........a sto se tice Samsunga pa nije bas da imaju mali ekran,e sada pitanje je sto je kome "malo"......
a ja sam sa svojim zadovoljan u svim pogledima sto se tice baterije sto streaminga ....
Sto se tice ekrana motorola E1000 ih po velicini sve pere ( imas google) a sto se tice HSDPA imas nekoliko tema gdje smo se dotakli toga i malo procitaj cemu je namjenjena ta tehnologija. 14Mbps sigurno iz ruke neces dozivjet jer bi ti baterija krepala za dve do tri minute. Ne znam dali si kada uopce rukovao telefonom koji ima HSDPA, a ako jesi onda si mogao primjetiti da on moze postici nekih 1,8 Mbps sto je dovoljno pšogotovo ako te zadovoljava maleni ekran. Sto se tice kvalitete streama nece ovisiti o HSDPA nego iskljucivo o tomu u kojoj kvaliteti pruzatelj usluge streama, pa onda imao ti taj uredjaj ili neki drugi UMTS telefon dragom Bogu svejedno. isto ce se vidjeti samo ce netko na Moto E1000 imati vecu sliku nego netko na samsungu.
BTW Samsung ej prvi isporucitelj HSDPA telefona Vodafoneu a inace je Motorola navodno napravila prvi HSDPA telefon.
Ja bi glasao za Nokie... A posebno za 6280... Mob mi se ful sviđa...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks