Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 8 od 8

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    SE K608i U6
    Operater
    T nešto Vip vodaroda
    Godina
    59
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao cmr2
    Aha,a ja sam pomislio da imas nesto pametno za reci.
    nisam neki expert kaj se tiče tehnologije moba -dakle s godinama pričam na bazi iskustva-unatoć mogućnosti da 6600 ima problem s mrežom primjetio sam da tako reagiraju gotovo sve koje sam do sada imao prilike vidjeti i zakljućio sam da to rade kao da imaju vijek trajanja , odnosno nakon intenzivne upotreba s godinama model 6600 pokazuje znake umora koji se očitavaju u problemu čitanja sim kartice- ovo su dakle moja zapažanja a ne znastveni odgovor
    abdbda

Forumaš
    Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Nokia 6600
    Operater
    T-mobile HR
    Godina
    47
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao abd
    nisam neki expert kaj se tiče tehnologije moba -dakle s godinama pričam na bazi iskustva-unatoć mogućnosti da 6600 ima problem s mrežom primjetio sam da tako reagiraju gotovo sve koje sam do sada imao prilike vidjeti i zakljućio sam da to rade kao da imaju vijek trajanja , odnosno nakon intenzivne upotreba s godinama model 6600 pokazuje znake umora koji se očitavaju u problemu čitanja sim kartice- ovo su dakle moja zapažanja a ne znastveni odgovor
    Ok,ima logike.Ali onda bi bilo za očekivati da radi to manje više u svim mrežama,bez nekog pravila,a meni se ovo događa isključivo u Španjolskoj ili u susjednim zemljama ako su Španjolske mreže u dometu.
    Ali i što se starosti tiče,počelo se događati 2-3 mjeseca nakon kupnje aparata pa nisam baš siguran da je do toga.Ipak hvala

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Tips & Tricks - N6600
    By Pinocio in forum Općenito
    Odgovora: 47
    Posljednji post: 08-02-2006, 23:45

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove