Problemi te vrste se javljaju zbog rominga mreže i nizbogčega drugoga!!
Problemi te vrste se javljaju zbog rominga mreže i nizbogčega drugoga!!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
???Molim?Daj to malo pojasni.Meni se to događa već 3 godine unutar kojih sam u Španjolskoj bio bezbroj puta i mob mi radi bez beda svugdje osim tamo (ili kad su njihove mreže u dometu,a to uključuje Maroko,Francusku i Portugal) i sve to isključivo na toj N6600.Kad prebacim karticu u drugi mob,sve radi.Btw,neki dan sam bio na njihovom Vodafoneu punih 6 sati,što me prilično iznenadilo,ali onda sam dobio odjeb.Izvorno postao Vuki
Da ne ulazimo u besmislene rasprave -koristi drugi mobitel i riješenoIzvorno postao cmr2
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Aha,a ja sam pomislio da imas nesto pametno za reci.Izvorno postao Vuki
nisam neki expert kaj se tiče tehnologije moba -dakle s godinama pričam na bazi iskustva-unatoć mogućnosti da 6600 ima problem s mrežom primjetio sam da tako reagiraju gotovo sve koje sam do sada imao prilike vidjeti i zakljućio sam da to rade kao da imaju vijek trajanja , odnosno nakon intenzivne upotreba s godinama model 6600 pokazuje znake umora koji se očitavaju u problemu čitanja sim kartice- ovo su dakle moja zapažanja a ne znastveni odgovorIzvorno postao cmr2
![]()
abdbda
Ok,ima logike.Ali onda bi bilo za očekivati da radi to manje više u svim mrežama,bez nekog pravila,a meni se ovo događa isključivo u Španjolskoj ili u susjednim zemljama ako su Španjolske mreže u dometu.Izvorno postao abd
Ali i što se starosti tiče,počelo se događati 2-3 mjeseca nakon kupnje aparata pa nisam baš siguran da je do toga.Ipak hvala![]()
Bookmarks