Uz sve opet samo unutar mreže. Ne bi da je Vip jedina mreža.
Kakve to veze ima sa brzom zaradom? Baš je obratno, odnosno žele da se korisnici obavežu na neko dulje vrijeme pa da u kontinuitetu kaplje lova.Izvorno postao marke
dobar grah daleko se čuje
Uz sve opet samo unutar mreže. Ne bi da je Vip jedina mreža.
Ova ponuda je kriminala...ali bitno da je VIP istaknuo onu TISUCICUKoji jadnici
baš su brižni...
Raul kad čemo na kafu?
nema vece face od Isusa
ma krivo si shvatio ovo "zaradit na brzinu", a mozda sam se i ja krivo izrazio... Htio sam rec da oce na brzinu nekom promotivnom akcijom privuc sto vise korisnika (necu rec naivaca) da potpisu ugovor na dulje vrijeme i da se tako vip osigura... ali ne razmisljaju da onda postojecim pretplatnicima kojima istjece ugovor uskoro ne pada na pamet da produze ugovor i tu vip gubi...Izvorno postao KaKaV NeReD
Daj se upucajIzvorno postao Eminem
ili se doseli u Zagreb, već je malo dosano čitati ove "ugrožen sam" šprehe. Siguran sam da su prije dodjele nagrade provjeravali da li je korisnik iz Zagreba i ako nije su izvlačili novog...
A što je sa onima koji nisu vezani ugovorom? Činjenica je da stari pretplatnici baš i nemaju nekakvih pogodnosti. Tko se još sjeća reklamne kampanja "vi ste nama uvijek prvi" ili kako je već išla...Izvorno postao whiteboy
Da, pravi marketimški potez bi bio da su istaknuli da je to samo za neke korisnike i da to ne dobiš u komedu nego ti daju po par kuna mjesečno koje možeš potrošiti pod određenim uvijetima, sa određenim pozivima?Izvorno postao RAUL
Očito 'vi niste njima uvijek prvi'.Izvorno postao gog
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...nećemo ulazit u te vode, jer bi bilo dosta toga za reći... a ja ne želim odavde, i naravno, ne bi nas trebali toliko "zakidati"...Izvorno postao gog
Npr. u Švedskoj je velika većina korisnika mobilnih usluga na pretplati zbog osjetno povoljnijih cijena u odnosu na prepaid. Pretplata je od oko 100 kn pa do 300-tinjak, ali za tu cijenu razgovori unutar mreže su besplatni, mobitel je više-manje besplatan (i nakon određenog razdoblja se može zamjeniti uz malo novaca za drugi), a pretplata se može iskoristiti za pozive prema svim drugim mrežama...
Nije ovo za mene ...
to nece kod nas nikada doci.Izvorno postao tomislav10
Bookmarks