bravo, drago mi je da si uspio!
sorry, offtopic, ali zanima me kako je s jezikom, kad ga upališ, je na njemačkom ili engleskom?
i jesu te zezali na carini?
evo konacno sam si priustio palm! kostao me puno 300€, ali nije mi zao. sada se puni i cekam 3 sata kolko pise da se mora puniti da bi ga poceo koristiti.
e sada, ja bi molio ako neko ima aplikacija za njega (dmi?) da se javi pa da se nekako dogovorimo
takodjer ako neko ima neki link za skidanje aplikacija, bio bi zahvalan
bravo, drago mi je da si uspio!
sorry, offtopic, ali zanima me kako je s jezikom, kad ga upališ, je na njemačkom ili engleskom?
i jesu te zezali na carini?
Ovako sve u vezi software ti je ovdje http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=14997
Većina linkova ti ima software i za PalmOS
Ako ga je furao "pješice" sumnjam, ja sam poslom jednom nosio dva laptopa van i na granici su mi rekli da ih ne moram prijavljivati pri izlasku iz zemlje. Pri povratku carinik nije na njih obraćao pozornost. Doduse laptopi nisu bili novi, ali tko ce dokazati da palm nije rabljen.Izvorno postao sparkica
Btw.cekam da ovi u EMshopu dobiju T|X, sve me nesto svrbi da prodam Z72 i nabavim si T|X.
Aj'd coma_zgb kad budes imao nekih tjedan-dva iskustva s T|X, napisi neku recenziju ovdje.
Ak' ti nije problem
nista te ne zezaju na carini, najsigurije ti je gurnuti merverstojer u gace () i otpakirati palm koji stavis u djep, kablove gurnes u torbu i jaknu i nema te teoretske skuzit.
evo za sada sam jako zadovoljan, rotacija ekrana je jako korisna, a video playback ide jako dobro, nikakvo stekanje. soft ti je na engl
e da pitam, jel mogu ja skinuti sa palm source-a nesto i onda to samo cracknuti?
Zadnji uredio coma_zgb : 04-12-2005 u 21:26
Coma daj onda kada se upoznaš sa uređajem javi kakav je sveukupni dojam, mane, vrline uređaja itd.
Opiši što detaljnije cijeli uređaj kada stigneš![]()
imam pitanje, koju karticu da kupim. dali tx moze isporistiti brzinu kartice. mislio sam si kupiti san disk ultra II, ali sam cuo da recimo compact nemoze uopce isporistiti brzinu kartice
Bookmarks