vec sam ja nesto govorio o tome foticu, reko je viki da je odlican, ali je dosta skup, mislim da je bolje uzeti c350 koji je za 1000kn jeftiniji!
![]()
![]()
![]()
![]()
Vidio sam neki dan taj fotić u dućanu i nisam sebi mogao doći kako dobro zgleda!! Mali je skoro ko neki do novijih mobitela a ima sve kaj prosječnom korisniku (fotograf - amater) treba! Već sam ga prije vidio na slikama ali uzmite ih s dozom rezerve jer uživo fotić izgleda fenomenalno, puno bolje nego ne slikama!
Evo vam i osnovne specs. pa recite šta mislite o njemu.... e da, košta oko 3700 kunića.
Ima isti s 4 mil. pixela (razlikuje se po zlatnom coveru objektiva) ali ne znam koliko košta.
Ability and attraction
With the µ[mju:] 300 Digital you get it all: The latest technological innovations in a sleek, weatherproof, full-metal body for great performance and a stylish design. A precision 3x optical zoom lens and high-quality CCD with 3.2 million pixels ensure clarity and sharpness. And whether shooting in full-auto mode to capture the scene quickly or using one of the camera's special scene modes, recording panorama shots or short movies, this model matches your lifestyle while guaranteeing first-class results without a fuss.
Main features
Ultracompact Design
Weather-proof* metal body
3.2 million pixels for image processing
3x optical zoom equivalent to 35 - 105mm
4x digital zoom (5x at VGA).
Bright zoom lens F3.1-5.2
5 scene programs (for self-portrait, night mode, landscapes, portrait and portrait plus landscape.
Movie recording function (QuickTime Motion JPEG)
Video out connector and USB AutoConnect
* equivalent to IEC standard publication 529 IPX4, protected against water splashed from any direction.
Zadnji uredio whiteboy : 18-05-2003 u 00:04
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
vec sam ja nesto govorio o tome foticu, reko je viki da je odlican, ali je dosta skup, mislim da je bolje uzeti c350 koji je za 1000kn jeftiniji!
Kaj čak toliko?? Ali nije tako mali i lijep ko mju 300.. a s njim možeš i po kiši i na pješčanoj plaži bez problema slikat.. a pogotovo kad je ljeto ti je bolje imat mali fotić koji stane u svaki džep pa ti ga nije bed nosit ni na plažu ni u disko...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
c350 ima već za 2500kn, razlika između ta dva modela je samo u kučištu, to su najbolji digitalci u toj klasi.Poslao: coma_zgb
si siguran da je samo u kucistu?
c350 je isto jako malo, mrvicu veci oc ovog i isto je lijep!
neda mi se sad tražit specs. od c350 no mislim da su iste, pa to su poznate fore proizvođaća - sve upakiraju u bolje kučište..eventualno dodaju neku sitnicu i stave ohohoj veću cifru, slično je i kod sony-evih fotića.Poslao: coma_zgb
si siguran da je samo u kucistu?
c350 je isto jako malo, mrvicu veci oc ovog i isto je lijep!
mju 300 je DOSTA manji od C-350 (vidio sam ih jednog do drugog u dućanu...) a kućište je u slučaju mju 300 dosta bitno, naime kučište je prilagođeno za slikanje po svim vremenskim uvjetima a ni određena manja količina vode tom foriću neće naškoditi..
Ima fin zooooom
Ako si gladan pojedi nesto
Bookmarks