taj balon super da, to sam i ja primjetio odmasvaka im dala!
nova reklama za tele2, curica kod djed mraza hoce 2 paketa, a kad joj djed mraz ponudi ljubicasti balon, ona odlucno kaze NE![]()
opet skidam kapu za marketinsku kampanju, pored Martine SvrboS koja plese i pjeva i Vipovih snobovskih reklama, Tele2 me je opet nasmijao![]()
![]()
![]()
taj balon super da, to sam i ja primjetio odmasvaka im dala!
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Reklama za svaku pohvalu.Imaju smisla!![]()
Ja sam reklamu uhvatio krajičkom oka i nisam uopće na brzinu pohvatao da se radi o roza balonu. I neka. Treba ove spustit na zemlju sa svojim reklamnim kampanjama u kojima prodaju maglu.
Ja ona Debela i onaj PEDERCINA sto nesto pokusavaju, aaaaa, grozni su, aaaaIzvorno postao pppprrrr
Tele2 je najboljši
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
bas mi je fora reklama, jedino... kad vidim onako malo djete a vec ima mobitel...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Nije to nista- ja sam nekidan vidio curicu (neki 2-3 osnovne) sa P900/910 nisam siguran oko VRATA!!! :throw: Pa mob je teži od nje -.-Izvorno postao flOorKilla
I ja sam odmah skužio, stvarno super da "jebu" t-mobile s tim "ne" balonomIzvorno postao pppprrrr
![]()
Seriously?
hehe,da prava stvar,bas su ih prcnuli,jucer mi se stari smijo na to
kada je vidio reklamu,sve u svemu svaka cast
ta reklama je tako dobra derem se od veselja kad ju vidim
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Tele 2 mi ima odlicne marketinske poteze pocevsi od velikih plakata, do onih reklama koje pocinju kao VIP-over a onda na pola ju zaustave i osvale ono Tele 2 jednostavno jeftino.A ova reklama nova je predobra...
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Malo OT, glede reklama: sjeća se netko one Dove-reklame (i napada na Niveu) i kako im je Nivea majstorski odgovorila? Plako sam od smijeha kako su im lijepo vratili...
Ono kad stave dva tulipana u kremu, jedna Dove a druga "nepoznata" u plavoj alu-kutijici (okrugloj). Pa se onaj tuplian u Dove-kremi digne a onaj "nepoznati" ne. I onda "mi vam dajemo hidratantnost..." ovo, ono.
A Nivea je onda istu reklamu napravila, s porukom "mi ne znamo šta druge kreme mogu napraviti za vaše tulipane, ali za vaše ruke...." itd itd.
Ono, baš carski.
Naravno, ovo od Tele2 je mrak fora, ali me živo zanima kako će švabi vratiti lopticu. A moraju, hell, pa cijela RH im se smije![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Bookmarks