yup, križevci su vezani sa znetom...
nego, od čega si to radio, koje su dimenzije te tvoje kante??? u nekim opipljivim mjerama tipa cm
javi obavezno kako šljaka 10 km sa kantenom!
yup, križevci su vezani sa znetom...
nego, od čega si to radio, koje su dimenzije te tvoje kante??? u nekim opipljivim mjerama tipa cm
javi obavezno kako šljaka 10 km sa kantenom!
Ovak , ta kanta je od Nitro razređivača ona od litre (nisam mjerio u cmIzvorno postao zappan
), kantena je postavljena zajedno sa satelitskim tanjurom na krov i primam signal KVALITETE 70% i JAČINE 63%. E sad , koristim Wifi karticu: D-Link DWL G520+ (kupio od jednog makedonca za 150kn) , a kantena i kartica spojeni su sa 15 metara kabela! (9metara imam viška
) Što se tiće kantene kak je napravljena to previše neznam jer mi je to frend napravio.
Inače nisam se još spojio na Krizevce , nešto me zezao Utility kartice , pa onda me zezalo routanje i sad kad sam sve to posložio sad mi vjetar okrenuto kantenu.
P.S. ispričavam se na dugom čekanju , nije moja krivnja , T-com mi zblokiral internet
E, da si stavio Nessicu umjesto Nitro ... eeee...
Bolje obasjava tanjur. Ovakva kantica ti na satelitu baš i nema smisla. Nitro kantena je "stand-alone" antena. Za sat-kantenu trebaš nešto kraćeg valovoda da fino obasjaš reflektor (tanjur). Krije se kod tebe još 3-4dBi svakako.
Znam , al gle , imam 9 metara viška kabela i kad to skratim tu ču dobit još dosta na signalu i kvaliteti , ovo mi je za prvu ruku dovoljno , kasnije ću probat neki AP iskemijat jer se još nekoliko frendova iz mojeg sela misli spajat na wireless a nemaju optičku vidljivost na Kalnik (odašiljać).Izvorno postao PaosMarsa
Kad imas toliko viska kabela meni bi sad tribalo pa se mozemo dogovorit.
Sorry , al prodano ,
Bookmarks