Legenda nad legendama. Al mogli su i Rodnija proglasit barem štitonošom.![]()
London, Velika Britanija, 02.12.2005. 07:44 (Hina/Reuters)
Popularnog glumca Davida Jasona, poznatog po ulozi Del Boya u seriji "Mućke", britanska kraljica Elizabeta II. jučer je proglasila vitezom.
David Jason (65), koji je obožavatelje stekao i ulogom inspektora Frosta u kriminalističkoj seriji "Frostov pristup" te Sidneyja Larkina u "Dražesnim pupoljcima svibanjskim", odličje je primio u Buckinghamskoj palači.
Del Boy bi bio ponosan. "Jako bi mu se sviđalo sve ovo", rekao je glumac za BBC.
Jason je kazao kako su ga otkrili dok je nastupao kao ulični zabavljač u Bournemouthu, a danas je iza njega 30 godina duga karijera.
Prekretnica u karijeri bio mu je nastup u BBC-evoj seriji "Open All Hours" iz 1976., gdje je glumio uz dugogodišnjeg prijatelja Ronnieja Barkera, preminulog u listopadu.
"Samo sam želio glumiti", kazao je Jason. "Volio sam čuti ljude kako se smiju, to je bilo ono što me pokretalo".
Obećao je da viteštvo neće ubrzati završetak njegove karijere. "Glumit ću dok ne umrem", zaključio je Sir David Jason.
Izvor: VIP portal
Zaslužio je.![]()
Legenda nad legendama. Al mogli su i Rodnija proglasit barem štitonošom.![]()
Izvorno postao Drug Mile
--------------
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Svaka čast! I bravo kraljici!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
svaka čast
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Zaslužuje čovjek barem nešto nakon toliko godina provedenih u glumi...
kralj![]()
on je najjaći kad skida Brandoa
dobar grah daleko se čuje
Nezaboravna izjava "I've read the Book of prophets"![]()
to nisam još nit vidio? Kad, gdje?Izvorno postao KaKaV NeReD
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Mislim da je to u filmu "Miami twice"Izvorno postao whiteboy
...nedavno je to bilo na tv.Izvorno postao Drug Mile
Šteta, nisam vidio. To se uvijek može x puta pogledati.
samo znam da je bilo kasno i da sam malo usput pogledala,ali on mi je besmrtan!![]()
rodney ur such a plonkar,predobri su bili i ostali
![]()
hehe super,dobra pjesma
![]()
meni je on oduvjek bio super
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Legenda ako je iko zasluzio onda je on
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
Ma super zaslužio je![]()
Bookmarks